Na stronie www.gazeta.pl w dziale sportowym jest napisane, że skoki z mistrzostw świata są zaliczane do punktacji Pucharu Świata. Inaczej - mistrzostwa są wymienione w terminarzu PŚ. Ale jeszcze - w kilka godzin po konkursie - nikt nie podliczył tych punktów zdobytych na mistrzostwach. Jak na razie Małysz jest więc nadal czwarty w klasyfikacji PŚ.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Cały czas wierzyłem w Adama i udało się. Wspaniały sukces, kosmiczny skok. ADAM JEST WIELKI, dlatego też za zdrowie Adama Małysza wypiliśmy dziś:
Książęce Lwówek Śl. x2
Lech Mocny x1
Spendrups x1
Warka x3
Tyskie x1
Palm x4
Fortuna x5
Heineken x1
Budweiser x1
Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wisła pokazałą wielką klasę, szkoda bramki straconej pod koniec ale to stawia naszych piłkarzy w świetnej sytuacji przed rewanżem, byleby tylko Żurawskiego przestały boleć skośne mięśnie brzucha.
A Adam po chwilach załamania wreszcie coś wygrał i to od razu Mistrzostwa Świata Brawo
Jeśli daleh utrzyma taką formę to Puchar ma już w kieszeni.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Konkurs drużynowy potwierdził wczorajszą bardzo dobrą formę Adama!!!
Znowu dwa najlepsze skoki zawodów
Adam jest znowu taki sam jak dwa lata temu, tak trzymać
Jeszcze wszystko możliwe w PŚ zwłaszcza że Hanawald już nie ten.
Dobrze też wypadli pozostali, z wyjątkiem pierwszego skoku Mateji.
Brawa dla całego zespołu!
Zdrowie Adama"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Jak on leciał, ludzie, jak on leciał!!!
Ktoś wie, czy wyniki MŚ liczą się do Pucharu Świata?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
No Adamowi (nie 16 )należą się wielkie BRAWA.To co pokazał na dużej skoczni było naprawdę wielkie.
Ale należą się też słowa uznania Norwegii.Japonii no i oczywiście Finlandii.Szczególnie Norwegowie i Japończycy pokazali ,jak bez wielkich gwiazd można siegnąć po medal.
Nie pokazali się natomiast Niemcy i Austryjacy.Mieć takich zawodników i wypaść tak bladoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
...i ja wychylam piwko za sukces Adama.
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
No Adamowi (nie 16 )należą się wielkie BRAWA...
Teraz czekam na piątek, by zobaczyć, jak po raz drugi, Małysz zostaje Mistrzem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A słyszałem że Adam16 też będzie skakał. Ino że w sobote na giełde do Bytomia.Oczywiście giełdę staroci.Last edited by kiszot; 2003-02-25, 22:45.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
KIbice
Chodzi mi mianowice czy ktoś interesuje się na tym forum jakąś dziedziną sportu.Bo ja, jak to przystało na włocławiaka kibicuje Anwilowi Włocławek w ekstraklasie koszykówki mężczyzn.Poporoszę o odpowiedzi .ANWIL RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Comment
-
Comment