Oj!Szczęśliwe zwycięstwo.Oby tak jutro!No czekamy z niecierpliwością co Pierwsza pokaże!
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Już mam na sobie koszulkę reprezentacji i szalik(te barwy podróżowały ze mną do Londynu(1:3 1999 rok)i Oslo (3:2 2001?-amnezja.)Piwko ubywa bardzo szybko,ale powinno wystarczyć do końca meczu.Musimy ten mecz wygrać!
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Przecież drużyny żużlowej u nas nie było.Gondor tego chciał i dlatego potwierdził zespół chyba Pogoni,ale występujący w Gorzowie-gdzie zniszczył wcześniej klub.Czyżby na Śląskim wyremontowali resztę trybun?Do tej pory wchodziło 32 tysiące widzów.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Przecież drużyny żużlowej u nas nie było.Gondor tego chciał i dlatego potwierdził zespół chyba Pogoni,ale występujący w Gorzowie-gdzie zniszczył wcześniej klub.Czyżby na Śląskim wyremontowali resztę trybun?Do tej pory wchodziło 32 tysiące widzów.
Drużyna raczej była bo w dodatku opolskim do wyborczej jest napisane iż Pogoń Szczecin wycofała się z rozgrywek. Z tekstu wywnioskowałem że chodzi o niedawne zdarzenie a nie o dawną przeszłość.
Comment
-
-
Była potwierdzona do rozgrywek,ale mieli startować w Gorzowie,ponieważ nikt u nas by ich nie zaakceptował;nie było i nie ma w Szczecinie toru do żużla(no może na Arkonii).Nie ma też u nas tradycji żużlowych.Nie ma kasy na piłkę i nie znalazły się na żużel(choć Gondor marzy tylko o jego ukochanym żużelku)Niech wraca do Gorzowa,ale tam też jego" kochają"
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ale super mecz;taki to ja oglądam na Pogoni!Niestety nie ma pomocy.Oli i Kuźba są odcięci od piłek.Hooligans oczywiście musieli zaistnieć-będzie można się pochwalić w zinach i ponapinać w sieci Oby chłopaki ruszyli na Madziarów!
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
No i dupa!! Ale jestem zdenerwowany(mało napisane).Kilka moich spostrzeżeń dotyczących ostatnich gier naszej reprezentacji. Olisadebe ostatnio jak ma jakąś dogodna sytuację to musi ją schrzanić, widocznie za dużo przebywa w towarzystwie Warzychy który cierpiał na to samo gdy występował z orzełkiem na piersi. Świerczewski po raz kolejny udowodnił że z jego umiejętnościami miał by problem wywalczyć sobie miejsce nawet na ławce Pogoni Szczecin( z całym szacunkiem dla tego zespołu, ale tam takich cieniarzy nie potrzebują).
Hajto o dziwo zagrał nawet dobrze.
No nie jeszcze Czechy strzeliły wyrównującego gola Holandii Idę się utopić
A tak ze wszystkich meczów to fajny musiał być Rumunia-Dania 2:5.
Comment
-
-
Blamaż!!!
Przeżyłem koszmar, 90 min. totalnego chaosu. Brak zgrania, dziwne powołania, po jaką cholerę powoływani są p.p. Świerczewski, Kałużny, Hajto. Zadziwia brak szybkości u polskich piłkarzy, czyżby wieczorek zapoznawczy się przedłużył. Szkoda słów, szkoda straconych nerwów. Coraz droższe te mecze reprezentacji, tym razem 90 min. pseudo gry kosztowało mnie 5 wypitych piw.
Ps. Brawa za fachowy komentarz panów Strejlaua i Basałaja, to jedyny miły akcent tego "przedstawienia".
Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
O ile się nie przesłyszałem to na boisku występowali kibice którzy byli oklaskiwani przez kibiców
A czy ktoś zwrócił uwagę na to jakim mmm niemądrym człowiekiem jest Kosowski?? W pucharze UEFA jak miał sytuację w której mógł sobie przyjąć piłkę i spokojnie przymierzyć to uderzał ją z całej siły i na dodatek kilkanaście metrów nad bramką(o tym już wspominałem kilka tygodni temu). W meczu z Węgrami też miał jedną taka sytuacje i widać że niczego się nie nauczył. Przypieprzył ją chyba poza stadion.
Regent, Hajto grał dobrze a przynajmniej ja to tak spostrzegłem.
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
.
Regent, Hajto grał dobrze a przynajmniej ja to tak spostrzegłem. [/B]Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
W tym meczu z dobrej strony pokazał sie tylko :Zając i Węgrzy.Smutne to ale prawdziwe.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment