oj coś nie mają nasi bokserzy (nie mówie tutaj o Salecie) szczęścia, najpierw Zegan (chyba nie przekciłem) teraz Włodarczyk
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
każda dyscyplina sportowa w której biorą udział sędziowie nie jest do końca obiektywna
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
[QUOTE]Piecia napisał(a)
[B]Gwiazdor Saleta dostał potężne lanie od Turka Krasniciego i już po niespełna 3 minutach leżał 3krotnie na deskach
a w nagrode dostaniesz plecaczek :
Pan Saleta w pierwszej ich walce był obijany przez Turka i to totalnie.W końcu Chłop nie miał już sił obijać Saletę i zrezygnował.Teraz było inaczej-wykończył Go na początku,bo kondycji to już nie ma.
Saleta kończy karierę,a walka z Gołotą .Jednak chce żyć
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Polonia zdobyła pierwsze 3 punkty na wiosnęLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wczoraj na mistrzostwach świata grupy A w hokeju odbył się pojedynek odwiecznych rywali Finlandia-Szwecja.To był pokaz hokeja!Finowie prowadzili 5:1 w 26 minucie i przegrali 5:6!Ciekawe kto stanie na najwyższym podium?Ja stawiam na Czechy.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
Ja kibicuje Słowakom, szkoda że Finowie odpadli
A kibice Pogoni Szczecin wzięli się za tworzenie ?Nowej? Pogoni która od przyszłego sezonu ma startować w 4 lidze. To tak na wszelki wypadek gdyby obecne władze drużyny jeszcze pierwszoligowej zdecydowali się na ogłoszenie upadłości klubu.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
To było przerabiane przed tą rundą.Podobno są zainteresowani 2 ligową Pogonią,ale jakoś w to nie wierzę.Może być tak ,że wystartujemy w 4 lidze i będziemy grać z rezerwami Pogoni
To jest nie możliwe. Druga drużyna automatycznie spadnie o klasę a raczej o dwie niżej.
Pogoń
Comment
-
-
Ja jestem szczęśliwy, że posiadam Polsat Sport bo mistrzostwa świata w hokeju stoją na wysokim poziomie. Mecze są ciekawe, zacięte. Kibicuję Słowakom mimo, że grają w tych MŚ trochę zbyt wyrachowanie.
I drugie szczęście z posiadania Polsatu Sport to siatkówka która jest nie mniej ciekawa niż piłka nożna. Młodzież z Częstochowy jeszcze tym razem nie dała rady MOstostalowi. Mecz był przepiękny, dramatyczny i emocjonujący poza 4 setem gdy MOstostal wbił Galaxię w ziemię zagrywką. Do tego Galaxia popełniła zbyt dużo błędów (np.: dwie 1000 procentowe sytuacje zmarnowane przez Winiarskiego).
Ten tydzień w ogóle jest mocno sportowy: Hokej, Siatka i Noga - jak to wytrzymuje moja druga połowa to sam nie wiem ale ja mam radochę.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
To jest nie możliwe. Druga drużyna automatycznie spadnie o klasę a raczej o dwie niżej.
Pogoń
Dotychczasowa Pogoń pewnie nie zostanie zatwierdzona do rozgrywek 2 ligowych(30 milionów długu)i kto będzie sponsorem?
Canada mistrzem świata-gratulacje(ta brama na 3:2 była na 100%)Myślałem,że jednak Czesi wygrają,a tu czwarte miejsce.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Znalazłem dzisiaj w Onecie taką informację:
Ochotę przejęcia tych terenów [WISŁY KRAKÓW] ma również Bogusław Cupiał, właściciel Tele-Foniki oraz piłkarskiej Sportowej Spółki Akcyjnej Wisła. Zaproponował zamianę gruntów po upadłej fabryce kabli w Ożarowie na grunty, będące we władaniu Towarzystwa Sportowego. Ten pomysł popiera ministerstwo skarbu państwa. W sprawie wymiany terenów podpisano już list intencyjny.
Wymiana wspomnianych terenów oznaczałaby koniec Towarzystwa Sportowego Wisła, które w 2006 roku będzie obchodzić stulecie istnienia. Wiślacy straciliby bowiem nie tylko tereny, ale również obiekty sportowe. Tele-Fonika już zapowiedziała, że nie będzie, po ewentualnym przejęciu terenu, współfinansować działalności klubu, prowadzącego kilka sekcji wyczynowych i masowo szkolącego młodzież. Te tereny interesują Bogusława Cupiała głównie ze względów inwestycyjnych.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
A jutro najważniejszy (od 20 lat) mecz polskiej ligi WIDZEW - LEGIA. Na dodatek oba kluby mają o co walczyć w tym roku. Oj będzie na pewno ciekawie. Do tego Smuda poukładał Widzew który z meczu na mecz gra coraz lepiej, Legia też przestała tracić punkty. Po obu stronach kibice należący do najlepszych w kraju. Chuligani obu klubów mam nadzieję NIE będą mieli okazji do zepsucia tego widowiska.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment