Adamowi rzecz jasna kibicuję. Mieszane uczucia mam natomiast oglądając reklamę z udziałem I.Szewińskiej - bądź co bądź członek MKOl (chyba że już nie jest, ale mimo to) - wychodzi na to, że dla forsy zrobimy wszystko.
celt_birofil napisał(a) Pewnie znowu zdobędzie Puchar Świata
Życzę Małyszowi tego z całego serca. Zresztą nawet jakby się mu nie udało to i tak jest wybitnym sportowcem i ma klasę. Pokazał nam to nie jeden raz. Ja się bardzo cieszę, że wreszcie zaczynają sezon, bo uwielbiam skoki i uważam, że jest to jedna z najpiękniejszych dyscyplin sportowych. Skoczkom kibicuję nieprzerwanie od około 25 lat.
maryhh napisał(a) Adaś właśnie przeskoczył skocznię w Kuusamo. Jego wynik to 152m, czyli o 4m lepszy od rekordu Lindstroema
zapowiada się znów ciekawie
Przed chwilą ogladałem TVN24, zdementowano tą informacje, ale i tak nie jest źle
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
No właśnie,mnie brzuch dzisiaj boli po tej porażce. Według mnie przyczyny są trzy
a) pod koniec drugiej kwarty trener Kazurin wprowadził rezerwowych i Śląsk szybko stracił 7 punktów przewagi (a półtorej minuty odpoczynku zamiast pomóc wytrąciło na jakiś czas Greer-a z gry, na początku trzeciej kwarty grał rozkojarzony),
b) oczywisty błąd zgubienia piłki przez Greer-a pod koniec czwartej kwarty,
c) no i niezrozumienie taktyki przez Tein-a który nie faulował i w konsekwencji Śląsk miał tylko 5 sekund, a nie 15 na ostatnią akcję.
Naprawdę szkoda bo mecz był bardzo ładny i defensywa Śląska była rewelacyjna.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Jako człek wykształcony odpowiem panu,że u naz łyskacza waść nie zobaczysz. U nasz jezd porządny giees i bele czym nie handlujem.
U nasz zakupi pan tylko ciepłego leszka z puszki. Mogie dodać słomkie.
Comment