A ja znów jestem skazany na powtórkę spotkania.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
-
Na razie Polacy robią co chcą 1:0 i 9:4 w drugim secieLast edited by Ahumba; 2006-12-02, 07:34.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No i dupa cuś się popsuło 1:1Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wróciliśmy z dalekiej podróży
Polska : Bułgaria na razie
:Last edited by Ahumba; 2006-12-02, 08:25.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
3:1
Mamy co najmniej srebroWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachGratulacje!!!!!!!!!!!!!
Teraz muszę poszukać jakiejś knajpy gdzie będzie można obejżeć finał w "spokojnej" atmosferze.
Jezcze do mnie nie dociera, że już mamy medal.
Mecz zacząłem oglądać dopiero od połowy 3 seta i chyba dobrze, że nie widziałem tego drugiego (za nerwowy jestem)Last edited by peter007; 2006-12-02, 09:53.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007To są takie knajpy czynne w niedziele od rana, żeby można było mecz obejrzeć?
Mecz zacząłem oglądać dopiero od połowy 3 seta i chyba dobrze, że nie widziałem tego drugiego (za nerwowy jestem)
Co do meczu,zagraliśmy chyba najsłabsze spotkanie w tych MŚ,ale grunt,że wygraliśmy Normalnie mamy medala
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachGratulacje!!!!!!!!!!!!!
Teraz muszę poszukać jakiejś knajpy gdzie będzie można obejżeć finał w "spokojnej" atmosferze.
Jeszcze do mnie nie dociera, że już mamy medal.
Otworzą swoje podwoje jak nic - przecież to dla nich zarobek.
A poza tym mecz ma być chyba trochę później niż te poprzednie, ale nie wiem, o której dokładnie.
Comment
-
Comment