Wicemistrzostwo świata to wielkie osiągnięcie, mimo to pozostaje pewien niedosyt
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Aby zrobić przyjemność jednemu malkontentowi napiszę tak:
przegraliśmy finał.
A chłopakom należą się wielkie gratulacje za to co zrobiliLast edited by Ahumba; 2006-12-03, 20:07.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezNie mam pojęcia kto mógłby ograć Brazylijczyków... poziom niesamowity.Last edited by kiszot; 2006-12-03, 21:44.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotFrancuzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezMiałem na myśli mecz o stawkę, a nie o pietruchę. Tak myślałem, że się ktoś przyczepi. I nie jestem zakoczony , że akurat TY .Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
W LM kolejna porażka Bełchatowian,tym razem w Sofii 1:3.Grali jakoś tak na stojąco,wszystkie sety wyrównane,ale brakło ikry i nie było walki o każdą piłkę.Pewnie wyjdą z grupy,ale widać ,że są przemęczeni-a ile meczyków jeszcze do rozegrania
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Rozpoczęły się mistrzostwa świata w piłce ręcznej. Na razie 2 zwycięstwa z Argentyną i Brazylią. Drugie połowy znacznie lepsze od pierwszych. Trochę rozczarowuje Tkaczyk i M. Lijewski. Bardzo dobrze Szmal w bramce i Wleklak na rozegraniu. Dzisiaj mecz z Niemcami.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Rozpoczęły się mistrzostwa świata w piłce ręcznej. Na razie 2 zwycięstwa z Argentyną i Brazylią. Drugie połowy znacznie lepsze od pierwszych. Trochę rozczarowuje Tkaczyk i M. Lijewski. Bardzo dobrze Szmal w bramce i Wleklak na rozegraniu. Dzisiaj mecz z Niemcami.
Mają chłopaki przebłyski dobrej gry ,ale i popełniają mnóstwo "własnych" niewymuszonych błędów.Last edited by Pogoniarz; 2007-01-22, 10:49.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Jest całkiem dobrze i prowadzimy 14:12,choć na początku sędziowie robili co mogli by wynik był korzystny dla gospodarzy,potem jednak mylili się równo w obie strony.
Mamy naprawdę ogromne szanse wygrać ten mecz
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment