Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyDobrze chroń Królową?? To chyba hymn jej ochrony
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyPowinni wprowadzić zasady jak z siatkówki - za każdą z kwart jeden duży punkt. W razie remisu - dogrywka. Kto za?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcytrzeba znać zasady. I najlepiej obejrzeć z bliska parę spotkań. Najlepiej Ogniwo - Arka.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyNie zgadzam się, najlepiej uczyć się zasad nie z telewizji, ale z bliska.
Masz rację, że z bliska lepiej, ale musisz mieć już jakiś zapas wiedzy lub obok kolegę, który Ci wszystko wyjaśni.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13(nie ma miejsca: na udawanie fauli- uczcie się piłkarze,Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPrzed chwilą Szaranowicz po skoku Matei w konkursie drużynowym: "O Boże"
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterTak wyłapałem ten fragment i w 100% się z tobą zgadzam. Kiedy oglądałem Igrzyska Olimpijskie w Turynie i mecze hokeja miałem ochotę żeby podobne zasady wprowadzić w piłce nożnej. Tam nikt nie płacze jak go ktoś barkiem popchnie czy wjedzie ostrzej. Gra toczy sie dalej bez zbędnych przerw. A w piłce nożnej wystarczy że ktoś poczuje kogoś na plecach i już sie przewraca, powodując kolejna przerwę.
Po za tym wprowadziłbym kolejną kartkę za antygrę (udawanie, wymuszanie, kłótnie z sędziami)- po drugiej takiej kartce zespół karany by był rzutem karnym. Pół roku i spokój na boiskach. Kurde ale jestem radykał.Poszukuję
Comment
-
Comment