No to w pierwszym finałowym meczu o wejście do Ekstraklasy hokeja Polonia pokonała Jastrzębie 3:2. Za Ekstraklasę
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
No a Adam dzisiaj stracił pozycje lidera w Pucharze Świata. Zresztą to nie jest najważniejsze. Najważniejsze, że mu się nic nie stało po tym skoku i jakoś szczęśliwie wylądował. Jednak doświadczenie robi swoje.
Oby tylko w Planicy by śniegBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
W niedzielę zakończył się sezon w narciarstwie alpejskim.
Najważniejsza informacja to 22 pozycja Katarzyny Karasińskiej w klasyfikacji slalomowej (68 pozycja w klasyfikacji generalnej)
Ponadto, co mnie wielce cieszy, zwycięzcą pucharu świata wśród mężczyzn został norweg Aksel Lund Svindal i tym samym utarł nosa austriakom, którzy biorąc pod uwagę marne osiągnięcia w mistrzostwach świata tego sezonu do najbardziej udanych zaliczyć nie mogą.
Wśród pań najlepsza okazała się Nicole Hosp (AUT), która w ostatnich dwóch zawodach prześcignęła w klasyfikacji swoją koleżankę z reprezentacji Marlies Schild.
Warte odnotowania są bardzo dobre wyniki dziewczyn slalomistek z za naszej południowej granicy. Sarka Zahrobska (CZE) - miejsce 3 i Veronika Zuzulova (SVK) - miejsce 5 (oczywiście w klasyfikacji slalomowej). Obie dziewczyny mają w d.... swoje narodowe związki narciarskie, trenują pod okiem swoich ojców i jak widać taki system przynosi efekty. Nic tylko brać przykład. Mam nadzieję, że w następnym sezonie przynajmniej 2-3 nowe osoby z polski zapunktują w pucharze świata, bo w pucharach kontynentalnych i uniwersjadzie wyniki mamy całkiem niezłe jak na kraj małoalpejski
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuzaNo i był. Był wczoraj, był dzisiaj i jutro też będzie.
Sympatycznie się zrobiło, nieprawdaż?Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
W piątek przegraliśmy w Jastrzębiu i stan rywalizacji się wyrównał na 1:1.W niedzielę ciąg dalszy tej karuzeli.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Jutro do tego może dojść jeszcze urywający głowy wiatr i konkurs może być odwołany (co z naszego punktu widzenia nie byłoby złe)
Gratulacje Adaś za zdobycie 4 Kryształowej Kuli .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezMyślę, że Adam nie potrzebuje pomocy niebios. Kibicuję mu od 12 lat, miałem okazję poznać go osobiście. Fotka ze zgrupowania w ośrodku COS Spale w okresie apogeum Małyszomanii. Małysz w środku, ja z lewej (w szarej podkoszulce).Last edited by pirackamuza; 2007-03-25, 01:26.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
no i nam Ekstraklasa odpłynęła.Przegrali wczoraj z Jastrzębiem i to u siebie.Co prawda we wtorek gramy na wyjeździe ale z tą gra nie mamy szans wygrać w Jastrzębiu. Abyło wiadomo w połowie sezonu,że się trener nie sprawdza no i teraz są skutki.
Panie Tkacz,panu juz dziękujemy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachJak się okazuje jeszcze nie odpłynęła Polonia wygrała wczoraj w Jastrzębiu 4:2
W piątek decydujący mecz o awans. Już nie mogę się doczekać.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Oczywisty - wygra Polonia, Ruch tej wiosny jest zupełnie nieruchawy...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyNo tu wynik jest chyba oczywisty.
Niebiescy!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment