Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Po emocjonującym, decydującym meczu z dogrywkami i karnymi, Zagłębie pokonało Wisłę i zostało Mistrzem !!!

Comment

• mr-perez
      † 1971-2008 Piwosz w Raju
      • 2005.09
      • 514

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedzi
      Brnij sobie dalej w te niezbyt mądre wywody, dziel włos na czworo. Kiedyś się zakałapućkasz tak, że nawet Ty to spostrzeżesz.
      Proszę... nie dosyć, że Pieczarek mądry, ambitny i nie dzieli włosa na czworo ( czego nie można powiedzieć o mnie ) to jeszcze wróżka.
      RTS WIDZEW
      www.kapsle.piwko.pl

Comment

• pieczarek
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2001.06
        • 5011

W ostatniej kolejce przegrał zarówno Widzew, jak i Polonia Bytom. Widać, od razu, że połączeni w bólu Kiszot i mr-perez coś dzisiaj nie w sosie. Życzę dalszych udanych ataków na pieczarka, obserwuję je z rosnącym rozbawieniem.

Comment

• kiszot
          🍼🍼
          • 2001.08
          • 8108

W ostatniej kolejce przegrał zarówno Widzew, jak i Polonia Bytom. Widać, od razu, że połączeni w bólu Kiszot i mr-perez coś dzisiaj nie w sosie. Życzę dalszych udanych ataków na pieczarka, obserwuję je z rosnącym rozbawieniem.
          Ty masz chyba jakąś manię prześladowczą skoro widzisz jakieś ataki na siebie.A z innej beczki,widzisz jak Ty innych atakujesz?
          Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Mam wstać o 8 rano żeby napisać o porażce Polonii ze Śląskiem? Jeżeli tak myślisz to jesteś naprawdę chorym człowiekiem.
          Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
          1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
          Mein Schlesierland, mein Heimatland,
          So von Natur, Natur in alter Weise,
          Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
          Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• mr-perez
            † 1971-2008 Piwosz w Raju
            • 2005.09
            • 514

W ostatniej kolejce przegrał zarówno Widzew, jak i Polonia Bytom. Widać, od razu, że połączeni w bólu Kiszot i mr-perez ....

Trzeba przyznać, że Kiszot i Perez połączeni w bólu to brzmi bardzo obiecująco .

Poza tym lepiej być wiernym kibicem przegrywającego Widzewa czy Polonii niż popierdziółką forumowym, który się wszystkiego czepia i stara się być zawsze najmądrzejszy.
            RTS WIDZEW
            www.kapsle.piwko.pl

Comment

• kiszot
              🍼🍼
              • 2001.08
              • 8108

Kibice Polonii i Widzewa łączcie się. Tak chce Pieczarek.

Comment

• Pinio74
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.10
                • 3881

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedzi
                Po emocjonującym, decydującym meczu z dogrywkami i karnymi, Zagłębie pokonało Wisłę i zostało Mistrzem !!!
                Piękny finał, szkoda że nie zakończony zwycięstwem Nafciarzy. Oglądałem mecz na telebimie w centrum miasta i takiej huśtawki nastrojów dawno nie przeżyłem. W przekroju całego sezonu Zagłębiu należał sie tytuł, ale ten finał równie dobrze mógł zakończyć się odwrotnym wynikiem. Za wicemistrzostwo Polski Wisły Płock - od 18 lat bez przerwy na podium
                BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• kiszot
                  🍼🍼
                  • 2001.08
                  • 8108

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedzi
                  od 18 lat bez przerwy na podium
                  Może by było lepiej gdyby Petrochemia finansowała tylko piłkarzy ręcznych bo w fusbalu im się nie wiedzie.

Comment

• Pinio74
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.10
                    • 3881

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
                    Może by było lepiej gdyby Petrochemia finansowała tylko piłkarzy ręcznych bo w fusbalu im się nie wiedzie.
                    Był taki pomysł, w tym roku nawet, ale Orlen wycofał się z tego zamiaru. Na razie na rok, ale jeżeli Wisła spadnie z OE to jest to bardzo prawdopodobne rozwiązanie, pretekst jakiego Zarząd w Warszawie szuka juz od dłuższego czasu.
                    BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• jacer
                      • 2006.03
                      • 9875

jeżeli kogoś interesuje siatkówka to zapraszam do Milicza 7 lipca na rewanżowy mecz pomiędzy

Polska - Brazylia
                      Milicki Browar Rynkowy
                      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                      No Hops, no Glory :)

Comment

• Pinio74
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.10
                        • 3881

Po emocjonującym dwumeczu z Vive Kielce, Wisła Płock zdobyła Puchar Polski w piłce ręcznej
                        Pierwszy mecz, rozegrany w Płocku zakończył się wynikiem 35-33 dla Wisły. W drugim, w Kielcach, na 95 sekund przed końcem meczu Vive prowadziło już 31-26 i już właściwie zaczęło świętować. Ale wtedy Wisła zdobyła 4 bramki z rzędu, ostatnią rzucając na 7 sekund przed końcem. Wynik 31-30 dla Vive, ale puchar jedzie do Płocka.
                        BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Pogoniarz
                          † 1971-2015 Piwosz w Raju
                          • 2003.02
                          • 7971

Byłem ciekaw jak dzisiaj w Warnie zagrają nasi siatkarze w LM.Wcześniejsze mecze z Chinami i Argentyną były ot takie sobie w naszym wykonaniu.
                          Mecz nie był łatwy ,ale zwycięski 3:1.Co do gry no cóż...
                          Oglądając spotkanie Francuzów z Włochami odniosłem wrażenie,że my jesteśmy sporo słabsi...

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• Ahumba
                            🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.05
                            • 9056

Czyżby nikt siatki wczoraj i dziś nie oglądał ?
                            Ja się musiałem męczyć w kompie po bułgarsku oglądać.
                            Nie żałuję
                            2 razy 3 do 1
                            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                            znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• emes
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.08
                              • 4275

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
                              Czyżby nikt siatki wczoraj i dziś nie oglądał ?
                              Ja się musiałem męczyć w kompie po bułgarsku oglądać.
                              Nie żałuję
                              2 razy 3 do 1
                              Ahumba, a gdzie Ty przebywasz, że jesteś zmuszony mecze oglądać po Bułgarsku ?
                              Ja oglądam wszystkie mecze naszych siatkarzy, ale tu chyba jest małe zainteresowanie piłką siatkową.

Comment

• Pogoniarz
                                † 1971-2015 Piwosz w Raju
                                • 2003.02
                                • 7971

Ja niestety wczoraj byłem w pracy ,dzisiaj w sumie też,ale oglądałem na zmianę Polska -Brazylia w kopaną i naszych w Spodku.Do tej pory w tej edycji obejrzałem większość spotkań.

Prawie jak Piwo
                                SZCZECIN

Comment

Przetwarzanie...
                                X