Po emocjonującym, decydującym meczu z dogrywkami i karnymi, Zagłębie pokonało Wisłę i zostało Mistrzem !!!
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziBrnij sobie dalej w te niezbyt mądre wywody, dziel włos na czworo. Kiedyś się zakałapućkasz tak, że nawet Ty to spostrzeżesz.
Comment
-
-
W ostatniej kolejce przegrał zarówno Widzew, jak i Polonia Bytom. Widać, od razu, że połączeni w bólu Kiszot i mr-perez coś dzisiaj nie w sosie. Życzę dalszych udanych ataków na pieczarka, obserwuję je z rosnącym rozbawieniem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziW ostatniej kolejce przegrał zarówno Widzew, jak i Polonia Bytom. Widać, od razu, że połączeni w bólu Kiszot i mr-perez coś dzisiaj nie w sosie. Życzę dalszych udanych ataków na pieczarka, obserwuję je z rosnącym rozbawieniem.
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Mam wstać o 8 rano żeby napisać o porażce Polonii ze Śląskiem? Jeżeli tak myślisz to jesteś naprawdę chorym człowiekiem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziW ostatniej kolejce przegrał zarówno Widzew, jak i Polonia Bytom. Widać, od razu, że połączeni w bólu Kiszot i mr-perez ....
Trzeba przyznać, że Kiszot i Perez połączeni w bólu to brzmi bardzo obiecująco .
Poza tym lepiej być wiernym kibicem przegrywającego Widzewa czy Polonii niż popierdziółką forumowym, który się wszystkiego czepia i stara się być zawsze najmądrzejszy.
Comment
-
-
Kibice Polonii i Widzewa łączcie się. Tak chce Pieczarek.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziPo emocjonującym, decydującym meczu z dogrywkami i karnymi, Zagłębie pokonało Wisłę i zostało Mistrzem !!!BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziod 18 lat bez przerwy na podiumLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMoże by było lepiej gdyby Petrochemia finansowała tylko piłkarzy ręcznych bo w fusbalu im się nie wiedzie.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
jeżeli kogoś interesuje siatkówka to zapraszam do Milicza 7 lipca na rewanżowy mecz pomiędzy
Polska - BrazyliaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Po emocjonującym dwumeczu z Vive Kielce, Wisła Płock zdobyła Puchar Polski w piłce ręcznej
Pierwszy mecz, rozegrany w Płocku zakończył się wynikiem 35-33 dla Wisły. W drugim, w Kielcach, na 95 sekund przed końcem meczu Vive prowadziło już 31-26 i już właściwie zaczęło świętować. Ale wtedy Wisła zdobyła 4 bramki z rzędu, ostatnią rzucając na 7 sekund przed końcem. Wynik 31-30 dla Vive, ale puchar jedzie do Płocka.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Byłem ciekaw jak dzisiaj w Warnie zagrają nasi siatkarze w LM.Wcześniejsze mecze z Chinami i Argentyną były ot takie sobie w naszym wykonaniu.
Mecz nie był łatwy ,ale zwycięski 3:1.Co do gry no cóż...
Oglądając spotkanie Francuzów z Włochami odniosłem wrażenie,że my jesteśmy sporo słabsi...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Czyżby nikt siatki wczoraj i dziś nie oglądał ?
Ja się musiałem męczyć w kompie po bułgarsku oglądać.
Nie żałuję
2 razy 3 do 1Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziCzyżby nikt siatki wczoraj i dziś nie oglądał ?
Ja się musiałem męczyć w kompie po bułgarsku oglądać.
Nie żałuję
2 razy 3 do 1
Ja oglądam wszystkie mecze naszych siatkarzy, ale tu chyba jest małe zainteresowanie piłką siatkową.
Comment
-
Comment