Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
World Series Of Poker 2007 zakończone główny turniej Main Event z wpisowym 10.000 $ wygrał Jerry Yang i skasował 8.250.000 $"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
A w całym głównym turnieju o pokerowe mistrzostwo świata wystartowało 6.358 osób na nagrody przeznaczono 59.784.954 $. W kasie znalazło się 621 osób najmniejsza wygrana to 20.320$."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziWorld Series Of Poker 2007 zakończone główny turniej Main Event z wpisowym 10.000 $ wygrał Jerry Yang i skasował 8.250.000 $
Comment
-
-
Hazard to ruletka i tam nie ma mistrzostw świata. To jest jak najbardziej sport ... fakt w stylu dajmy na to brydża ale zawsze.Last edited by biermann; 2007-07-20, 13:53."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedziHeidfeld... ty szmaciarzuLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziBo ...... wjechał w dupę polakowi? Nie bądź szowinistą.
PS. Zawsze chciałem być szowinistą .
PS2. Za 2 lata Kubica będzie najlepszy.
Comment
-
-
Za dwa tygodnie będę miał możliwość obejrzenia Grand Prix na żywo. Strasznie jestem ciekawy jakie to wygląda. Wybiera się ktoś jeszcze do Budapesztu na F1?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziZa dwa tygodnie będę miał możliwość obejrzenia Grand Prix na żywo. Strasznie jestem ciekawy jakie to wygląda. Wybiera się ktoś jeszcze do Budapesztu na F1?
Byłem już 7 razy na GP. Niezapomniane przeżycie, przede wszystkim ryk silników... Dla mnie kultowy tor to Monza, mam nadzieję, że nie będzie padało we wrześniu .
Byłem też na moście Świętokrzyskim jak jeździł Kovalainen, niebawem ma jeździć Kubica na Bemowie. Fanom polecam . Można się uzależnić . Nie tam jakaś polska piłka kopana .
Comment
-
-
Jak widać doping nadal rządzi kolarstwem i rządził będzie pewnie jeszcze wiele lat. Oglądając kolejne etapy TdF monco trzymałem kciuki za Vinokurowa który okazał się zwykłym "koksiarzem". Od tego momentu przestałem wierzyć w ten sport.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedziJak widać doping nadal rządzi kolarstwem i rządził będzie pewnie jeszcze wiele lat. Oglądając kolejne etapy TdF monco trzymałem kciuki za Vinokurowa który okazał się zwykłym "koksiarzem". Od tego momentu przestałem wierzyć w ten sport.
Nie dziwi Cię fakt, że przy okazji Puerto pisano o piłkarzach, tenisistach, lekkoatletach... a teraz mówi sie tylko o kolarzach. Jeżeli wierzyłeś w czystość sportu to wybacz, ale jesteś naiwny. Nazywasz Vino "koksiarzem"? A kto nie jest? Rasmusen? Valverde? Armstrong? Ulrich? Indurain? Contador? Leipheimer? Hincapie? Kaszeczkin? Szmyd? Nie ma czystych. Tylko nielicznych złapią! tylko nieliczni dadzą się złapać.
Ja także trzymałem kciuki za Vinokurowa, tak jak i trzymałem za Herasa, Armstronga, Landisa (gdy samotnie uciekał z przewagą 8 minut nad peletonem, podczas etapu, po którym wykryto u niego EPO). I będę trzymał je nadal patrząc z podziwem na nadludzi, którzy wspinając się pod górę o 20% nachyleniu, tańczą na rowerach.
Wkur...a mnie to że zabroniono wygrać Vino kolejną czasówkę, a będzie mógł ją wygrać inny koksiarz Cancellara. I znowu jakiś mądry człowiek powie tak jak po prologu:
Wygrał:doktor Ferrara, drugi był doktor (nie pamiętam nazwiska- lekarz Klodena i Vinokurowa), a trzeci doktor Fuentes. z tym, że teraz Fuentes będzie drugi.
I jeszcze jedno kolarstwo nie jest jedynym sportem gdzie biorą. Wszędzie biorą. Bez dopingu nie ma sukcesu. Więc jeśli chcesz się obrazić na kolarstwo to powinieneś obrazić się raczej na cały sportPoszukuję
Comment
-
Comment