W wypadku helikoptera zginął Colin McRae
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Właśnie chciałem o tym napisać Kurde, w tvn24 cały czas na********** o rozbitym samolocie gdzieś w dalekiej Tajlandii, gdzie na pokładzie nie było ani jednego Polaka, a o takiej tragedii ani słowaSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Colin MacRae też nie był Polakiem.
W tej dalekiej Tajlandii zginęło kilkadziesiąt osób. To chyba jednak większa katastrofa niż rozbicie się małego śmigłowca. Jeżeli tragedie można stopniować, to ta w Tajlandii była jednak większa.
Comment
-
-
Ja myślę, że ze względu na to ile czasu antenowego trzeba ogłosić żałobę narodową. Niestety jestem cynikiem, a poza tym to nie o tym temat, więc w tej materii koniec ode mnie.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Dziś poraz kolejny ekscytujące wydarzenie przynajmniej dla mnie czyli walka Andrzeja Gołoty. Nie wiem czemu zawsze mocno ekscytuję się jego walkami. Z każdą godziną a nawet minutą która dzieli mnie od transmisji walki rośnie mi ciśnienie i jak zawsze wierzę w zwycięstwo Andrew.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Wczoraj w radiu podali, ze najprawdopodobniej ta Gala Bokserska z Golota sie nie odbędzie. Nie podano wtedy powodu odwołania.Last edited by Latarnik; 2007-10-06, 11:29.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Brawo Andrew!!! Wreszcie udało mu się przełamać i wygrał w MSG!!
A co do głównej walki wieczoru - nie taki straszny ten "Nigeryjski Koszmar"..Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Comment
-
-
To był stary dobry Andrzej Gołota. Taki jak za swoich najlepszych walk z Byrdem i Ruizem. Wg. mnie powinnien zaboksować jeszcze z jakimś wymagającym przeciwnikiem a potem dopiero stanąć do walki o pas.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedziCiekawe ile jeszcze Kubica będzie się marnował w tym BMW...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika m44 Wyświetlenie odpowiedziBMW jest najlepszym zespołem, gdzie Robert mógł w momencie debiutu zadebiutować. Cieszmy się, że nie trafił rok temu do gorszego, bo gdyby tak było, to obecnie trudno by mu było przebić się do lepszego zespołu. Tymczasem BMW w tym roku jest bardzo mocne, a ich plany na kolejne lata są bardzo obiecujące. Do tego Mario Theissen w wywiadach wyraźnie daje do zrozumienie, że to Kubica jest dla nich kierowcą, z którym wiążą duże nadzieje na przyszłość, a jest duża szansa, że nowe bolidy BMW F1.08 i F1.09 będą na tyle konkurencyjne, że pozwolą Kubicy wygrywać wyścigi. Piszę o tym, bo trochę mnie męczą te narzekania na BMW, Niemców (względnie szwabów), którzy zawsze są winni, tylko nie nasz Robert.
Ile mnie i mojego kumpla nerwów to kosztuje, ło matko... .
Comment
-
-
"Upadł" chyba ostatni wielki heros bokserskiej wagi ciężkiej Evander Holyfield... Szkoda strasznie że przegrał z Ibragimovem, ale aż żal było oglądać jego nieporadność... Moim zdaniem jego porażka to koniec wspaniałych czasów bosku zawodowego, z całym szacunkiem, ale wschodni bokserzy to nie to samo co choćby Moorer, Bowe, Tyson czy nawet Lennox Lewis...Last edited by franekf; 2007-10-14, 08:58.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
1) Nikt nie zauważył słabej formy Małysza? Jeszcze przed sezonem mówiło się że jest w świetnej formie a teraz skacze raczej słabo jak na niego.
2) Tyle medali sie posypało na Węgrzech i do tego rekord świata a tu cisza.Nikt nie ogląda zmagań pływaków?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi1) Nikt nie zauważył słabej formy Małysza? Jeszcze przed sezonem mówiło się że jest w świetnej formie a teraz skacze raczej słabo jak na niego.
2) Tyle medali sie posypało na Węgrzech i do tego rekord świata a tu cisza.Nikt nie ogląda zmagań pływaków?
ad2. Oglądają. Poza naszymi, to ta Manadou jest niezła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedziad1. Oczywiście piszesz to w formie żartu ?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment