U Ruskich z numerem 17 gra chłop!! Aż kłuje w oczy
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
No nie dałem rady tego oglądać.
Nie bardzo mi sie chciało wierzyć w aż tak słabe statystykiw rozegraniu i sam je prowadziłem w drugim secie. Sadurek wystawiała na 1,92 bloku a dodatkowo miała 3 błędy wwystawieniu (jeśli liczyć to jak potrójny blok- a tak chyba sie czyni, to wyszło jej 2,03). Trochę lepiej było u Skorupy- 1,75, nawet 3 razy z rzedu wystawiła na pojedyńczy blok. Biorąc pod uwagę, że u kobiet (u Rosjanek szczególnie) potrójny blok to rzadkość wynik jest fatalny.
Dla porównania Zagumny podczas MŚ miał z tego co pamiętam 1,3- a u facetów potrójny blok to już norma.
Tak wogóle to nie podoba mi się żeńska siatkówka. Rosjanki, które są w światowej czołówce też nie potrzebują rozegrania (ten wskaźnik o którym piszę mają chyba najgorszy na świecie- ale w ich przypadku to zrozumiałe skoro i tak kończą nad blokiem)). Piła w górę i Gamowa kończy. Całe szczęście, że siatkarki to chyba najładniejsze sportsmenki, bo nie dałbym rady tego oglądać
Przerzuciłem na piłkę ręczną. Faceci obrzydli, ale przynajmniej się lejąPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedziJaaaaaaaaaaa pPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziCo się pieklisz. W interkontynentalnym są bodajże trzy miejsca
Ale za to nasze tenisistki sprawiają wielkie niespodzianki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach Wyświetlenie odpowiedziAle dziś była duża szansa na zwycięstwo, szkoda tej serii punktów ze środka tiebreaka. A mogło być tak pięknie
W każdym razie winę jakby co, to biorę na siebie. Sety, które oglądałem dziewczyny przegrały, a te któych nie oglądałem wygraliśmy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach Wyświetlenie odpowiedziAle za to nasze tenisistki sprawiają wielkie niespodziankiPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziSety, które oglądałem dziewczyny przegrały, a te któych nie oglądałem wygraliśmy
Wygraliśmy ->my
Przegrali-> oniPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziW interkontynentalnym są bodajże trzy miejscaPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziDałem plamy! Z turnieju intrekontynentalnego do IO awansuje tylko zwycięzca turnieju
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziDałem plamy! Z turnieju intrekontynentalnego do IO awansuje tylko zwycięzca turnieju
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi4 ekipy z turnieju interkontynentalnego"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment