No jeszcze nie wiadomo. Unia składa protest w sprawie wyłączonego światła. Ale mam nadzieję, że odwalą im go cholerę. Przegrali na lodowisku po uczciwym meczu.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Gratulacje dla Polonii!
A swoją drogą - jak szybko przemija wielkość w sporcie - jeszcze kilka lat temu Unia seryjnie zgarniała Mistrzostwo...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziGratulacje dla Polonii!
A swoją drogą - jak szybko przemija wielkość w sporcie - jeszcze kilka lat temu Unia seryjnie zgarniała Mistrzostwo...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
W sobotę zakończyła się runda zasadnicza w koszykówce męskiej - Polonia po hiperemocjonującym meczu i dogrywce pokonała AZS Koszalin i w tzw. "pre-play-off" (taki nowy wynalazek w PLK) zawalczy o miejsce w "play-off" z... AZS Koszalin.
Przebieg meczu dość niecodzienny: po czterech minutach gry jest 0:0, potem Polonia odskakuje na 11 punktów, AZS zaczyna gonić i w III kwarcie prowadzi już 16 pkt. Czarne Koszule (w białych strojach) zrywają się jeszcze do ataku, wyrównują, wychodzą na prowadzenie - a tu na 2 sek. przed końcem nasz rodak, były polonista Nordgaard trafia trójkę i - dogrywka. Warszawiakom udaje się jeszcze rzucić, ale minimalnie niecelnie...
W dogrywce Polonia prowadzi, a AZS goni i dogania. 10 sek. przed końcem prowadzimy 73:71, koszalinianie grają na faul, ale Harrington nie myli się ani razu. AZS odpowiada jeszcze jednym koszem i koniec! - ekstraliga utrzymana!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Skończyło się niestety na "zaledwie III miejscu" Kubicy, co i tak sukcesem jest ogromnym. Dzięki temu BMW Sauber wyszło na czoło klasyfikacji konstruktorów!
Brawo Robert!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziDzięki temu BMW Sauber wyszło na czoło klasyfikacji konstruktorów!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziDlaczego prowadzenie (chwilowe?) tej marki cieszy Cię w jakiś szczególny sposób?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Właśnie Agnieszka Radwańska wygrała z Giselą Dulko w II rundzie turnieju w Amelia Island. Strasznie sie męczyła z nie najlepsza przecież rywalką. Jeszcze raz okazało sie, że jej najsłabsza stroną jest serwis a najmocniejszą niesłychanie silna psychika - tie-break wygrany 7-1!!!
Comment
-
Comment