Jestem pod wrażeniem gry chłopaków, martwić mogą niestety długie przestoje i bardzo słaba gra Bieleckiego.Gdyby był w dobrej formie to półfinał byłby spokojnie nasz
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
No to super. Dania Pokonała Macedonię 32:24. Jak chcemy zagrać w półfinale muszą zostać spełnione dwa warunki. Nasze zwycięstwo nad Norwegią oraz w meczu Niemcy-Dania nie może paść remis. Boję się tego, że mogą zagrać właśnie na remis, bo taki wynik promuje awansem obie te drużyny.
Comment
-
-
Ja tam w żadne machlojki nie wierzę. Obydwie druzyny nie są niczego pewne. Granie na remis w piłce recznej to samobójstwo. Trzeba pamiętać też, ze Norwegia to nie chłopcy do bicia. Oni równiez maja szanse na awans. Mam nadzieję, że jutro bedzie piekny dzień
Powodzenia "chłopcy Wenty"Browar gawron to witaminy!!
Comment
-
-
Ale sukces.
Tyle, że trzeba mieć zdrowe nerwy, aby tych szczypiornistów oglądaćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Niemcy sie posrali przed telewizorami
sorry5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
"Chłopacy, spokojnie. Macie jeszcze 15 sekund. To mnóstwo czasu." - Wenta.
Szmal wspaniale wybronił ostatni gol.
Po prostu euforia.
A przez ostatnie 10 minut był tryb: nie dadzą rady. To technicznie możliwe, ale nie jak się gra tak jak dotychczas...Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Lubię sobie poczytać zagraniczne źródła. Po meczach Dania-Niemcy i Polska-Norwegia w portalu Bild.de napisano:
Unsere Handballer können trotz der Niederlage stolz auf sich sein. Sie haben gekämpft, sich aufgeopfert. Aber gegen solche Schiedsrichter kann man nicht gewinnen.
co w wolnym tłumaczeniu znaczy
Nasi szczypiorniści mimo porażki mogą być z siebie dumni. Walczyli, poświęcali się. Ale przy takich sędziach nie da się wygrać.
Wychodzi na to, że dla żurnalistów na całym świecie powód porażki jest taki sam: sędziowie.
Comment
-
Comment