Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Ja nie wierzyłem przez większość spotkania. Najpierw wynik oscylował wokół remisu, miałem w pamięci lepsze 1 połówki w wykonaniu naszych, potem Norwegowie trzymali naszych na te 2 bramki przewagi cały czas i, co tu dużo mówić, prowadzili zasłużenie. Znowu grali nieskutecznie, nie kończyli ataków, sporo strat, dziurawa obrona. Norwegowie stawali w linii a nasi nie mogli się przebić, widać było jak ciężko im się grało i po prostu to nie był ich dzień, piłka tak łatwo nie wpadała. Tak jak komentowano to po meczu, nie byliśmy lepsi od Norwegów. Kompletnie straciłem nadzieję gdy na ok 1 min przed końcem mieliśmy kontrę którą fatalnie spartaczyli, a Norwegowie w rewanżu na raty pokonali Szmala. A gdy Wenta 15 sek przed końcem mówi "przejmujemy to i spokojnie, mamy czas" pomyślałem, co ten facet pieprzy Mnóstwo szczęścia ale dawno się tak nie cieszyłem jak wczoraj, to było coś !!!Last edited by babalumek; 2009-01-28, 18:44.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Dwóch mądrali wypowiadających się na temat bramkarzy w szczypiorniaku odsyłam do przepisów tejże gry i po lekturze na pewno nie będą się mądrować kogo można a kogo nie można nazwać bramkarzem i na czym polega wycofanie bramkarza. Czasami jak się nie ma pewności a tylko nam się wydaje, że tak powinno być a nie inaczej, lepiej się zamknąć i nie rżnąć kogoś kto się zna na wszystkim. Pouczanie wszystkich dookoła we wszystkich tematach (nawet w tych, o których się nie ma pojęcia) staje się wkurw....ceJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedzi..Czasami jak się nie ma pewności a tylko nam się wydaje, że tak powinno być a nie inaczej, lepiej się zamknąć i nie rżnąć kogoś kto się zna na wszystkim. Pouczanie wszystkich dookoła we wszystkich tematach (nawet w tych, o których się nie ma pojęcia) staje się wkurw....ce
A w wolnej chwili, gdy już ochłoniesz z emocji, to oświeć maluczkich w sprawie regulaminu. Będzie Ci wdzięcznych więcej osób, niż tylko dwóch mądrali coś tam rżnących.
Comment
-
-
No i nie daliśmy rady . Pierwsza połowa dobra, ale druga fatalna (szczególnie 15 minut po przerwie). Słaba gra w ataku, brak spektakularnie obronionych piłek przez bramkarzy, fatalne straty. Chorwaci byli dzisiaj poza zasięgiem.
Trzeba trzymać kciuki za Naszych w niedzielę. III miejsce MŚ też brzmi dumnie!
Comment
-
-
No cóż byliśmy wyraźnie słabsi stąd taki wynik.Chłopaki grali w drugiej połowie bez wiary w siebie, a Chorwaci na luzie.
Obawiam się, że możemy mieć duży problem zdobyć medal.
P.S Z tą ichniejszą matą, czy wykładziną cholera wie jak to zwać niezłe jaja.Na takiej imprezie to nie do pomyślenia.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ta ich indolencja strzelecka to był jakiś koszmar. Jaką mieli skuteczność pod bramką Chorwatów - 20-30% ?????? Normalne jaja, wstyd było na to patrzeć, wychodziłem i wracałem przed tv ze 4 razy. Niestety zagrali podobnie jak w meczu z Norwegami - nerwowo, tradycyjnie już słabiej w drugiej połowie. W obronie nie było najgorzej, mimo że Szmal nie bronił rewelacyjnie, to jednak było kilka kontr z naszej strony, co z tego jak to co wyprawiali pod bramką Chorwatów wołało o pomstę do nieba. Te debilne próby rzutów z zerowego kąta przez skrzydłowych, czy wysokie piłki z drugiej linii niemal prosto w bramkarza, po długiej wymianie podań, normalnie wstyd. Potem już nic nie wychodziło, nawet rzuty z 3 metrów. A Chorwaci mimo że nie pokazali niczego wielkiego, spokojnie nas punktowali. Jakby nasi podeszli do tego meczu tak jak do spotkań z Danią czy Serbią, na pewno by wygrali. Wszystko chyba kwestia psychiki, żal było patrzeć jak gubili piłki w 2 połowie i się poddawali, mecz do wygrania ale cóż obok Wenty chyba powinien psycholog usiąść.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
...a na sam koniec Chorwaci przegrali z Francuzami, czym cokolwiek zmącili moją radość...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ja final oglądałem sobie na luzie, choć chciałem aby Francuzi utarli nosa pewnym siebie Chorwatom.
Po raz pierwszy w tym turnieju sędziowie nie gwizdali pod gospodarzy i Ci dostali w d.
Ich zachowanie pod koniec meczu i przy dekoracji-lepiej zostawić bez komentarza.
Co do naszych stojących na podium, część w dresach, część w koszulkach i dżinsach jakoś dziwnie to wyglądało(rozumiem, że wrócili z hotelu po prysznicu, ale nie wyglądało to "zbyt dobrze"
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Chorwaci, Serbowie - ci zawsze są jacyś tacy narwani... Dobrze że nasi wreszcie dobrze zagrali w drugiej połowie i brąz zdobyli, bo początek meczu słabo wyglądał i znowu skuteczność pod bramką rywala szwankowała.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
Comment