Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Latarnik
    Premium Lamplighter
    🥛🥛🥛🥛
    • 2004.06
    • 5030

Zrobił mu z gęby tatara
    Ringowy tez się nie popisał widząc dwa uderzenia Adamka poniżej pasa.
    A mój sąsiad, z Jersey City, może świętować dobrze wykonaną robotę!
    5450 kapsli z wypitych piw
    874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
    "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
    https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
    Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
    https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• danio_145
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.02
      • 723

- Zawsze powtarzasz, że dla ciebie walka z pięściarzem na śmierć i życie nie oznacza, że musisz go nienawidzić. Arreola pokazał ogromną klasę, gratulując ci sukcesu i pijąc z setkami twoich polskich kibiców już po walce.

Tak powinno być - sport uczy przegrywania i wygrywania w takim samym stopniu. W tej walce nie było zresztą przegranego, bo Chris walczył bardzo dobrze, razem stworzyliśmy wielkie widowisko i zasłużył na kolejną dobrą walkę, nie ma dwóch zdań. Wiedziałem, że to równy facet i podtrzymuje moje zaproszenie: Chris, wpadnij do Newark, będziemy jedli góralskie jadło, ty przynieś Coronę, ja doniosę naszego Żywca.

z onetu.pl

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Przygotowania do olimpiady: http://www.dailymotion.pl/video/k3J7...hXC#from=embed

Comment

• Bombadil13
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.05
          • 2479

Właśnie zakończył się jeden z najpiękniejszych meczy w historii koszykówki. Jak dla mnie na pewno najlepszy mecz jaki widziałem na parkietach Europy.
          Caja Laboral w trzecim meczu pokonując 1 pkt Barcelonę zapewniła sobie Mistrzostwo ACB.
          Poszukuję

Comment

• Bombadil13
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.05
            • 2479

Barcelona po zwycięstwie w Eurolidze była zdecydowanym faworytem finałów.
            Dwa pierwsze mecze rozegrane w Barcelonie wygrała jednak Caja Laboral.
            Mecz trzeci:
            Początek spotkania to przewaga Caja Laboral, potem zryw Barcelony i wynik cały czas w okolicach remisu. Na 1'30" przed końcem Caja prowadzi 5pkt, ale Barcelona doprowadza do remisu (min. Navarro za 3 z faulem). W ostatniej akcji Mercelinio cudownie podaje pod kosz do Eliyahu, a ten rzuca z powietrza. Rzut metr nad koszem blokuje Morris. (w powtórkach widać, że piłka była minimalnie opadająca). Ale cóż dogrywka.
            W dogrywce prowadzenie po dwóch przechwytach obejmuje Caja Laboral. Ale Baecelona goni i wychodzi na prowadzenie 5pkt. Wydaję się, że jest po meczu. Na parkiet wchodzi Teletović i zdobywa 6 pkt (dotychczas zdobył tylko 2). Na 9,5sek Barcelona prowadzi 1pkt. Basile wykonuje wolne i trafia 1. Piłka trafia do Emeterio, który na 0,5 sek trafia 2+1.
            Zrezygnowana Barca wyrzuca piłkę po koszu od niechcenia do Basile. Ten rzuca przez całe boisko piłka odbija się od tablicy, obręczy i ... wypada. Jak szkoda, że nie wpadła.
            Byłem całym sercem za Caja Laboral, ale bardzo żałuję, że Basile nie trafił. Byłaby to wisienka na torcie.
            Mecz przepiękny. Chyba tylko mecze Chicago z Portland i Chicago z Phoenix uważam za lepsze. Polecam wszystkim fanom sportu i koszykówki
            Poszukuję

Comment

• Promil03
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2007.10
              • 2833

Potwierdzam wszystko co napisał Bombadil13. Widziałem co prawda tylko końcówkę czasu regulaminowego i dogrywkę, ale było warto.
              A te finały NBA z Chicago w roli głównej do dzisiaj gdzieś mi w piwnicy na VHSach zalegają.

Comment

• Bombadil13
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.05
                • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi
                A te finały NBA z Chicago w roli głównej do dzisiaj gdzieś mi w piwnicy na VHSach zalegają.
                W mojej piwnicy też
                Poszukuję

Comment

• Bombadil13
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2005.05
                  • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi
                  A te finały NBA ...
                  Dziś w nocy oglądałem 7 mecz finału NBA i... tragedia.
                  Boston nudni jak flaki z olejem, Lakers chaotyczni, Bryant na siłę ciskający kartoflami z wymuszonych pozycji. Jednym słowem Tragedia.
                  Jak NBA nic nie zmieni to tylko Chińczycy będą to oglądać.

PS. Imponuje obrona. Błędy w obronie to rzadkość (inna sprawa, że każdy błąd w obronie jest natychmiast wykorzystany- to również imponuje)
                  Poszukuję

Comment

• zgroza
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼
                    • 2008.03
                    • 3605

Karol Bielecki stracił oko. Wielka strata dla reprezentacji.
                    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

Czy ktoś z interesujących się lekkoatletyką może mi przybliżyć nazwiska polskich sportowców, którzy są naszymi nadziejami medalowymi na ME w Barcelonie? Kojarzę tylko Majewskiego i Małachowskiego.

Comment

• kiszot
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🍼🍼
                        • 2001.08
                        • 8108

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedzi
                        http://www.sportowefakty.pl/pilka-re...-sie-uratowac/

Karol Bielecki stracił oko. Wielka strata dla reprezentacji.
                        Chyba wielka strata dla niego samego.
                        Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                        1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                        Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                        So von Natur, Natur in alter Weise,
                        Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                        Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• YouPeter
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.05
                          • 2379

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                          Czy ktoś z interesujących się lekkoatletyką może mi przybliżyć nazwiska polskich sportowców, którzy są naszymi nadziejami medalowymi na ME w Barcelonie? Kojarzę tylko Majewskiego i Małachowskiego.
                          Najbliżej medalu wydaje się być Anita Włodarczyk.
                          Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• Promil03
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2007.10
                            • 2833

Duże szanse ma również Anna Rogowska. Niestety na ME nie pojedzie Monika Pyrek, która po kontuzji nie uzyskała minimum.
                            Cały skład kadry na ME tutaj: http://www.sportowefakty.pl/la/2010/...ny-sklad-na-me

Comment

• Latarnik
                              Premium Lamplighter
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2004.06
                              • 5030

Kto nie widział niech zobaczy jak Kubica wyprzedzał w Singapurze.
                              Po zmianie opon 5 minut je rozgrzewał a potem połknął 5 kierowców.

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
                              5450 kapsli z wypitych piw
                              874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
                              "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
                              https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
                              Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
                              https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• Promil03
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2007.10
                                • 2833

W ogóle ten weekend był wspaniały dla naszych sportowców.

1. Złoto Tomasza Golloba.
                                2. Dwa zwycięstwa siatkarzy na MŚ.
                                3. Dwa złote medale ciężarowców.
                                4. Super jazda Kubicy.
                                5. Wygrana "Diablo" Włodarczyka.
                                6. Ciekawa piłkarska kolejka ligowa.
                                7. Wygrana Zagłębia Sosnowiec z Górnikiem Wałbrzych (po 4 minutach 2:0 dla nas).

Nic tylko się cieszyć.

Comment

Przetwarzanie...
                                X