Za branie koksu to faktycznie hiszpan a nie Hiszpan (FCJP ), ale z niego taki Hiszpan, jak z Olisadebe Polak.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym, Mario Bassler w wywiadzie stwierdza, że najlepsze dla niego jest piwo pszeniczne. Brawo dla tego pana (a jakby jeszcze powiedział ciemne pszeniczne to bym mu chyba kibicował)To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ja jeśli tylko mogę to chodzę oglądać mecze na żywo , na stadionie przy ul. Bułgarskiej jestem przynajmniej raz na dwa mecze mojego ukochanego Lecha Poznań .
Comment
-
-
Nasz człowiek w NBA?
Proszę, proszę. Jak dobrze pójdzie, po NFL i NHL, także i w NBA będą musieli nauczyć się wymawiać polskie nazwisko - tym razem Trybański
Szczegóły : http://sport.onet.pl/519744,wiadomosci.htmlNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Wszystkie trzy mecze polaków oglądaliśmy u kumpla na stancji popijając zimną Taterke Mocną i głośno wyrażając swoje opinie Nie ma że boli, każdy wracał z zajęć mimo, że trwało zaliczanie na uczelni... heh. Zatem uważam, że najlepiej piwo to z kumplami a nie na jakimś telebimie... no chyba że na telebimie na stadionie.Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Re: Nasz człowiek w NBA?
celt_birofil napisał(a)
Proszę, proszę. Jak dobrze pójdzie, po NFL i NHL, także i w NBA będą musieli nauczyć się wymawiać polskie nazwisko - tym razem Trybański
Szczegóły : http://sport.onet.pl/519744,wiadomosci.htmlKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
A ja już nie mogę się doczekać wykendu i kolejnych meczów Polaków w siatkówkę. Uważam, że sport ten zaraz po piłce nożnej jak żaden inny nadaje się du oglądania i uprawiania przy, w trakcie i po piwie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
ot taka dyscyplina żeby oglądając piwko można było wypić (a o wyższości siatkówki nad PN dyskutowałem z ojcem i po kilku obaliliśmy to twierdzenie)
Jednym słowem PIŁKA NOŻNA króluje!!!
ale jako kibic piłki nożnej z uwagą patrzyłem na siatkarskich kibiców!!! brawo!!! ale ja jednak pozostanę wierny naszej narodowej dyscyplinie!!!(poza skokami oczywiście których mam po dziurki w nosie-a latem znów nas będą męczyć......)
zdrowie WSZYSTKICH kibiców sportu wszelakiego!!!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Ja osobiście proponuję wszystkim Hokej.To jest dopiero sport!
Kto nie widział meczu hokeja na żywo niech żałuje.
A najlepsze są mecze hokejowe w lidze czeskiej i niemieckiej.Takie z kuflem w ręceLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Jeśli chodzi o hokej, to nawet bez kufla w ręce i piwa w żołądku ma trudności z dostrzeżeniem krążka, więc nie przepadam za tą dyscypliną. No ale na żywo to pewnie co innego.
A nasi siatkarze dali czadu... Co prawda Brazylijczycy tak serwowali, że grzechem byłoby tego nie wykorzystać, ale wygrana w tie-breaku po zniwelowaniu chyba siedmiopunktowej przewagi przeciwnika sprawiła, że wszystkie kończyny mi się trzęsły. A już myślałem, że po meczu... Jak takie horrory mają kończyć się dobrze, to codziennie mogę przeżywać w stan przedzawałowy.
Comment
-
-
Jazda na rowerku to jest najlepszy relaks.Można pozwiedzać,wypocić się i zarazem wypocząc.
A największą przyjemnością jest,zmachać się tak do porządku.Podjechać do sklepu i machnąć zimnego browarka. Nie ma nic lepszego.No może nic lepszegoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment