Żywiec zapłacił związkowi i jak się wypowiadał wczoraj ich rzecznik, wedle umowy nie miał obowiązku płacić dodatkowych pieniędzy sportowcom, którzy mieli nosić ich znak na piersi. sportowcy nie dostali ani grosza i się wkurzyli, czego efektem było zasłonięcie loga teraz podobno mają im grozić kary finansowe
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Możecie się ze mną nie zgodzić, ale jak Ci sportowcy zapłacą, to ja się ucieszę. Nie cierpię pazerności.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Bo podobno nie wszyscy to robili.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
And69 napisal/a
A siatkarze znowu się nie popisali , zwłaszcza w 3 secie .Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Legia
Co do Legii to pożyjemy zobaczymy, jednego jestem pewny - będą grali na 100 % swoich możliwości, jestem kibicem Legii od 17-tu lat i wiem że to drużna z charakterem.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
siatkarze słabiutko......Małysz szkoda gadać.......zostały drużyny piłkarskie........(Legia małe szanse ale Wisła Amica i Polonia całkiem całkiem..ale z kim...........)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment