Na Małysza chyba nie możemy narzekać , cały czas światowa czołówka , za to reszta
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
ale widać postęp!!! w ciągu roku podnieśli się chłopcy z 1-6 na 0-3 drugą połowę spędziłemna przeglądaniu forum bo mecz okazał się żenadą..........miejmy nadzieję że jutro będzie lepiej...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
no cóż sacząc warszawskiego porterka czekam na kolejny mecz siatkarzy, jak to dzis usłyszałem, z jugosławia przegrali bo grali bardzo późno bo 1 w nocy )))) no i byli zmeczeni )))Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Piecia napisal/a
ale widać postęp!!! w ciągu roku podnieśli się chłopcy z 1-6 na 0-3 drugą połowę spędziłemna przeglądaniu forum bo mecz okazał się żenadą..........miejmy nadzieję że jutro będzie lepiej...
Szkoda że gola stracili po takim strale od niechcenia, a potem w ostatniej akcji meczu po błędzie bramkarza, co prawde w drugiej połowie obronił on z 10 groźnych strzałów, ale koniec miał taki jak początek, czyli fatalny.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Piecia napisal/a
ale widać postęp!!! w ciągu roku podnieśli się chłopcy z 1-6 na 0-3 drugą połowę spędziłemna przeglądaniu forum bo mecz okazał się żenadą..........miejmy nadzieję że jutro będzie lepiej...Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
baklazanek napisal/a
Kucharski ma chyba kompleks prostych sytuacji. Gdy ma dobrą okazję to z paprze a gdy w miarę trudną to strzeli gola. Dziwny jest ten piłkarz.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
Comment