Duże brawa i dla naszych kajakarzy , jak narazie 3 złote i 1 brąz .
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
A nikt nie zwrócił uwagi na to że nasze zespoły bardzo ładnie zagrały w pucharze UEFA i bez problemów dostały się do pierwszej rundy. Tu nie powinno być bardzo trudno, jedynie Polonia ma trudnego rywala, FC Porto. Reszta ma duże szanse na awans do dalszych gier!www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Puchar UEFA zaczyna się od pierwszej rundy - a to co zwie się rundą wstępną miało być i na szczęście było spacerkiem. Sami trenerzy określali spotkania rewanżowe jako formę treningu przed meczami ligowymi. Prawdziwą siłę poznamy w I rundzie.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Oj coś mi się wydaje że tylko Wisła przejdzie dalej. Legia w obecnym składzie i formie z Holendrami sobie nie poradzi No ale dobra będę w nich wierzył. Polonia popłynie na pewno. Nie wiem jakie szanse dawać Amice gdyż nie znam składu ich przeciwnika ale z pewnością Szwajcarzy maja kilku niezłych zawodników. Bądź co bądź Legia i tak jest najlepsza
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
. Bądź co bądź Legia i tak jest najlepszaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
No zobaczymy co pokażą dwie najlepsze drożyny z poprzedniego sezonu. A jeżeli już jesteśmy przy polskiej lidze to chciałbym pośmiać się troszkę z Zagłębia Lubin. W pierwszej kolejce wygrali 5:0 i okrzyknęli ich nową siłą polskiej ligi Cos ta siła zbiera baty od wszystkich. No ale cóż może to tylko takie zagranie taktyczne
A co sądzicie drogie formułowiczki i formulowicze na temat kadry polskiej na mecze z San Marino i Łotwą?? Ja się załamałem jak ujrzałem nazwisko Dawidowski!!! Co taki cieć robi w naszej kadrze!!?? Mam tylko nadzieję że nie zagra ani minuty w żadnym meczu.
Comment
-
-
A ja mogę tylko ubolewać.Bo moja ukochana Polonia znowu przegrała.
Serce człowieka ściska,jak widzi że ten niegdyś wielki klub toczy sie po równi pochyłej coraz niżejLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
kiszot napisal/a
A ja mogę tylko ubolewać.Bo moja ukochana Polonia znowu przegrała.
Serce człowieka ściska,jak widzi że ten niegdyś wielki klub toczy sie po równi pochyłej coraz niżej
Brutalna prawda - dzięki kasie Wisła z roku na rok przekształciła się z potencjalnego spadkowicza w potencjalnego mistrza, Widzew z braku kasy popadł w szarzyznę, nie mówiąc o ŁKS-ie. Tylko Legia nie wiedzieć czemu z braku kasy zdobyła mistrza. Może to jest właśnie sposób - czescy piłkarze zarabiają mniej od naszych, a jakoś lepiej im się wiedzie w lidze (wice i wicewice)mistrzów.
Dzisiejszy meczyk Legia-Wisła był momentami naprawdę ładny, jeśli pominąć fakt, że jak zwykle druga połowa to był chaos.
Piłkarze Legii mogliby się trochę wyluzować - bodaj wszystkie decyzje o ich spalonych były słuszne, a oni wymachiwali rękami i publika się burzyła, jakieś kamienie poleciały itede, itepe.
Niech ligę wygra najlepszy i wreszcie wylosuje kogoś poniżej Barcelony i Manchesteru.
Comment
-
-
żąleną napisal/a
Niech ligę wygra najlepszy i wreszcie wylosuje kogoś poniżej Barcelony i Manchesteru.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
Comment