Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • djot
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2001.05
    • 621

Co wy chcecie od naszych "wspaniałych" kopaczy?
    Przecież za te marne parę złotych (czy dolarów) za występ w meczu reprezentacyjnym nie warto się wysilać. Przecież więcej dostają za grzanie ławy w klubie.
    A i jesze ta piłka. Trzeba było za nią tyle biegać.

Comment

• behemoth
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.12
      • 248

Zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Nie wszystko robi się dla pieniędzy. Przecież występy w reprezentacji kraju to inwestycja. Trener może to robić dla pieniędzy, ale zawodnik po dobrych występach w drużynie narodowej zyskuje popularność i rośnie jego cena rynkowa, może mieć nadzieję na występy w ligach lepszych niż polska. Szczególnie tym, którzy dopiero debiutują w narodowej jedenastce powinno zależeć na pokazaniu się z jak najlepszej strony. Po dobrych występach reprezentacji Engela, w Polsce obudził się prawdziwy szał na piłkę nożną. Wielu zawodników znanych dotąd tylko kibicom zyskało sławę i jest rozpoznawanych na ulicy, niektórzy podpisali kontrakty ze znanymi klubami itd...
      Last edited by behemoth; 2002-10-14, 09:57.

Comment

• baklazanek
        † 2014 Piwosz w Raju
        • 2001.08
        • 3562

Ta strona rzeczywiście przypomina i to bardzo browar.biz.
        Ps. Jakoś nikt jeszcze nie zabrał głosu na forum

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Czy mi się wydaje, czy wpisałeś się nie w tym temacie, co chciałeś?

Comment

• pulas
            • 2001.08
            • 965

żąleną napisał(a)
            e, pewnie Ci się wydaje
            pułaś
            ---------------------------------
            "(...)W kącikach flechtów wieczór już
            Lśni jak porzeczka krwawa
            Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
            I między bajki wkładam"

Comment

• baklazanek
              † 2014 Piwosz w Raju
              • 2001.08
              • 3562

żąleną napisał(a)
              Masz rację Sory Jak chciałem to poprawić to mi internet padł grrrrr. Na szczęście odzyskałem go i mogę napisać sprostowanie heh.

Comment

• baklazanek
                † 2014 Piwosz w Raju
                • 2001.08
                • 3562

A co do piłkarzy polskich to uważam że chciało im się grać i wcale nie myśleli tylko o pieniądzach.
                Po prostu trzeba jasno stwierdzić że mamy marnych zawodników a trenera jeszcze gorszego!!!
                Aczkolwiek jak Engel obejmował reprezentację to też zbierał frycowe. I prawie każdy kibic(w tym i ja) miał dość tego człowieka który nie umiał poprowadzić swoich podopiecznych do zwycięstwa. No a później jak było każdy wie. Więc może i Boniek się przebudzi

Comment

• djot
                  • 2001.05
                  • 621

Być może mój poprzedni post wydał się niektórym zbyt dosadnym. Oczywiście, występ w reprezentacji powinien być dla zawodnika inwestycją. Dla części być może jest. Ale brak zaangażowania (pomijam braki techniczne i kondycyjne), jaki wykazała większość naszych reprezentantów zasługują na miano antyreklamy.
                  Jeszcze u zbyt wielu polskich kopaczy szczytem osiągnięć jest znalezienie się na liście płac dowolnego klubu, byle za granicą, a nie zdobycie i utrzymanie miejsca w pierwszej jedenastce czołowych klubów Europy czy świata.
                  Lubię oglądać widowiska sportowe, nie zawsze muszą być rangi mistrzowskiej, ale nie cierpię, gdy zawodnicy wykazują brak zaangażowania, brak wiary w sukces (vide siatkarze, czy właśnie kopacze)

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

Mnie się wydaje, że naszym chciało się grać, problem w tym, że aż za bardzo - spięli się i nic im nie wychodziło.

Comment

• Ahumba
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.05
                      • 9057

żąleną napisał(a)
                      Mnie się wydaje, że naszym chciało się grać, problem w tym, że aż za bardzo - spięli się i nic im nie wychodziło.
                      powinni zająć się polityką. tam też się spinają i też im nic nie wychodzi, pieniądz nie najgorszy a biegać przy zimnie i pośliskim boisku nie trzeba
                      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• żąleną
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.01
                        • 13239

Ahumba napisał(a)

powinni zająć się polityką. tam też się spinają i też im nic nie wychodzi
                        Tam spinają głównie zwitki banknotów przed włożeniem ich do kieszeni.

Comment

• talrasha
                          • 2001.11
                          • 685

Dzisiaj mecz z Nową Zelnadią - dobrze że nie gramy z nimi w rugby bo dzięki temu mamy jakieś szanse, no chyba że zaczną tańczyć ten ich słynny taniec przed meczem - wtedy nasi mogą uciec do szatni
                          Catalunya es una nación y el Barça es un ejército

Comment

• NoLeafClover
                            Porucznik Browarny Tester
                            • 2001.09
                            • 449

Przepraszam ale już nie mogę ich oglądać. I nie będę. Można mieć braki w technice i przygotowaniu kondycyjnym ale gra bez koncepcji i taktyki, ciągłe teksty o braku zgrania. Nie. Zobaczmy na Niemców, nie imponują techniką Brazylii czy Argentyny a jednak ten zespół to zespół, zawsze groźny, uporządkowany.
                            NoLeafClover

Comment

• StaryKocur
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2002.01
                              • 1521

Kurczę, mówi się o dobrym geograficznym położeniu Polski, a według mnie to bzdura.
                              Gdyby nasz kraj leżał w Oceanii,to mielibyśmy ciut większe szanse
                              na zakwalifikowanie się do finałów mistrzostw Australii i Oceanii.
                              Nie mówię, że za pierwszym raze, ale może z czasem.

SK
                              Piwo pite z umiarem
                              nie szkodzi w żadnych ilościach.

Comment

• szostak
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.02
                                • 1176

O ile nie dostalibyśmy lania od reprezentacji Vanuatu czy Kiribati

Comment

Przetwarzanie...
                                X