No cóż pozostała tylko wiara, że Wisła zagra skuteczniej od Amiki bo Legia nie ma realnie żadnych szans.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Jeżeli Wisła zagra tak samo jak Amica to chyba mi serce wyskoczy. Jak oglądam mecze polskich drużyn i widzę jak partolą sytuacje za sytuacją to naprawdę mam ochotę rozwalić telewizor. Na co dzień nie przeklinam ale jak moje oczy podziwiają to co wyprawiają polskie kluby to nadrabiam zaległości w rzucaniu mięsem za całe życie!!!!! Fajnie że Amica nawiązała równorzędną walkę ale już chyba wolał bym żeby dostali 10:0 niż te 2:1. A to dla tego że później nie mogę spać jak sobie przypominam jakie sytuacje miała ta drużyna w pierwszym czy drugim meczu. To samo tyczy się Wisły w pierwszym meczu z Parmą. Jeżeli oni znowu będą celować w przelatujące samoloty a nie bramkę przeciwnika to naprawdę dzisiaj wyląduje w szpitalu
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
Jeżeli oni znowu będą celować w przelatujące samoloty a nie bramkę przeciwnika to naprawdę dzisiaj wyląduje w szpitaluKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
miałeś rację baklazanku!!! znowu Majewski nie trafił do pustej bramki.......chociaż tym razem to Niemcy mogą łapać się za głowy
a remis da nam chociaż jeden punkt do rankingu UEFA
z nadzieją że Wiśle się uda przebrnąć II rundę chwytam za kufelek i idę się denerwowaćKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Wisła ładnie gra tylko na bramki nie potrafi tego przełożyć. Mecz zaraz się kończy, a dopiero przed chwilą wcisnęli na 1:1. A to o dwie za mało, jeżeli się nie mylę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pokrakałem - chyba Wiślacy to odczytali telepatycznie i strzelili na 2:1. Czyli szansa jeszcze jest.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Jest już 3:1. Gdyby tak była to ta tzw złota bramka. Ech...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
To tak jak ja. Praca i bez piwa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
A ja wręcz przeciwnie - oglądałem z piwkiem i to wcale nie w symbolicznych ilościach...
Do dogrywki dotrwały tylko cztery osoby: Zythum, Anka, Zyziek (mój funfel) i ja. Przedtem byli jeszcze Ironowie, Slavoy i Pułaś.
O rany boskie, jak miło - objechać włoską drużynę i to 4:1! Chciałbym tu się pochwalić, że od początku wierzyłem w dwie bramy dla Wisły w regulaminowym czasie, z zastrzeżeniem, że muszą chłopaki coś strzelić do 70-tej minuty. I sprawdziło się, chociaż Zyziek się czepiał, że bramka padła w 71-szej, czy jakoś tak.
Ale generalnie - tak trzymać! Gnietli ich przez prawie cały mecz i o to chodzi!! Ten mecz był triumfem taktyki ofensywnej, co bardzo mi się podobało. Włosi już myśleli, że walnęli bramę i po sprawie, stara śpiewka, a tu niespodziewanka.
Legia też nie dała sobie w kaszę dmuchać, ale było już za późno (to po pierwsze) i sama obrona to nie wszystko (po drugie).
Comment
-
-
Chciałbym tu się pochwalić, że od początku wierzyłem w dwie bramy dla Wisły w regulaminowym czasie, z zastrzeżeniem, że muszą chłopaki coś strzelić do 70-tej minuty. I sprawdziło się
[/B][/QUOTE]
Prorok czy co?
Ale wreszcie kopacze pokazali że zostało w Polsce jeszcze kilku ambitnych zawodowców.Brawo dla Wisły
Legia zagrała z takim duchem jaki jest w Narodzie - bez wiary w sukces.
Normalka.
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Pokrakałem - chyba Wiślacy to odczytali telepatycznie i strzelili na 2:1. Czyli szansa jeszcze jest.
Czy to znaczy że tobie mamy dziękować za to iż Wisła wygrała z Parmą??
A co do samej gry to Wisła zagrała znakomicie!!!!!!!!! Nie będę już się czepiał ze w dogrywce powinni strzelić 4 a nie 2 bramki Brawo do trenera i zawodników. Zaczynam teraz sobie gdybać co by było gdyby Wisła dawała z siebie wszystko przynajmniej w co drugim meczu ligowym?? No ale to oddaje poziom naszej ligi, nie trzeba grać na maksa żeby wygrać.
Legia zremisowała i chwała jej za to. Nie miała nic do stracenia i starała się grać jak najlepiej choć rzadko jej to wychodziło. Bądź co Bądź jest bardzo dobrze!!!!!! Mamy w końcu drużynę w 3 rundzie. No a tam czeka znowu Schalke 04 Będzie zemsta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Comment