pama napisał(a) ...Możesz oczywiście źle życzyć Ruchowi, kiedy będzie grał mecz z Odrą Opole
Może, ale ładniej by było gdyby dobrze życzył Odrze, to brzmi lepiej. Ja też nigdy nie życzyłem nikomu spadku, w sumie poza Śląskiem i Polarem reszta drużyn jest mi obojętna!
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Czyżby Zythum był kibicem Poloni?? Ja żadnemu klubowi śmierci nie życzę ale akurat tych drużyn nie lubię. Jestem zwolennikiem zmniejszenia naszej ligi do 12 zespołów i nie chce żeby grały w niej takie kluby które nie mają kasy na płacenie kontraktów i olbrzymie długi. Przez to w Polsce mamy taka mizerie piłkarską. I na każdym kroku słyszy się np. że w takiej Poloni Warszawa zawodnikom nie chce się grać bo trener im się nie podoba. Widzew sprowadza zagranicznych graczy którzy nie umieją grać w piłkę choć ostatnio strzelili dwie bramki. No i jeszcze fakt iż po tym jak Leszek M. Został premierem wszyscy w Widzewie zaczęli się cieszyć że teraz to oni będą najlepsi. Troszkę mnie to zdenerwowało. Płock, ciekawa drużyna która jak już zostało powiedziane co sezon spada do II ligi a po roku wraca do I. Taki bogaty sponsor i co?? Sprzedaje się cały skład po awansie odstawiając zawodników którzy wywalczyli awans i sprowadza się nowych którzy niby są lepsi ale jakoś utrzymać się nie potrafią. Za to ich nie lubię!!!!! Górnik , ulubiony klub mojego taty Czemu życzę im żeby spadli?? Z tego samego powodu co Ruchowi czyli po prostu wolę inne kluby niż te dwa.
Weźmy sobie tabele naszej I ligi, popatrzymy które kluby najbardziej lubimy i wypisujmy tak od najukochańszej po najgorszą. Wyjdzie nam wtedy że ostatnie 4 kluby są najmniej lubiane przez nas i to właśnie je chcemy widzieć w II lidzie!!!! Jeżeli kogoś uraziłem to sory, takie jest moje zdanie na ten temat.
A ha jeszcze jedno, chyba najważniejsze w tym wszystkim. Taki klub jak Szczakowianka którą lubiłem gdy grała w II lidze powinna dostać relegację za machlojki!!!!! W tym przypadku zajmuje miejsce Ruchu. Powinna spaść z miejsca ostatniego z dorobkiem zerowym.
baklazanek napisał(a) Czyżby Zythum był kibicem Poloni??
Zuthum czy to prawda? pochwal się
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Przepraszam Zythum że podejrzewałem Ciebie o kibicowanie Polonii ,
jak nie Polonia to z pewnością Legia
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Dla ułatwienia dodam, że nie kibicuję ani Legii ani Polonii ani żadnemu warszawskiemu klubowi. Pierwszym klubem któremu kibicuję jest Huragan Wołomin (od zawsze), trzecim Liverpool (od roku mniej więcej 1982) a drugim......(także od lat 80) Hmm chyba zrobię z tego konkurs A zresztą czy to takie ważne.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Dla ułatwienia dodam, że nie kibicuję ani Legii ani Polonii ani żadnemu warszawskiemu klubowi. Pierwszym klubem któremu kibicuję jest Huragan Wołomin (od zawsze), trzecim Liverpool (od roku mniej więcej 1982) a drugim......(także od lat 80) Hmm chyba zrobię z tego konkurs A zresztą czy to takie ważne.
Ważne, ważne - zrób z tego konkurs bo wyjątkowo znam odpowiedź i już czuję się wygrany
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
zythum napisał(a) Pierwszym klubem któremu kibicuję jest Huragan Wołomin (od zawsze
HURAGAM, HURAGAN ,HURAGAN WOŁOMIN!!!
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Nie chce tego komętować, mimo chaotycznych ataków Duńczycy ani razu nie pozwolili nam groźnie zagrozić swojej bramce, a na dodatek wbili nam drugiego gola, z taką grą w Europie nie zajdziemy daleko, o ile obrona czasem sobie radzi, to atak zupełnie nie wie co ma robić, kilka rajdów przez pół boiska Kosowskiego czy Kaczorowskiego na niewiele się zdało, skoro nie ma się z kim grać. Uważam że Boniek powinien obrać jakiś kierunek w budowaniu tej reprezentacji, a tak to co mecz, niezależnie czy o punkty czy towarzyski mamy inną drużynę. Jakoś kiepsko to widze
I jeszcze koszykarze dostali z łotwą, super ta środa
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
koszmar....czy mądry człowiek za przyzwoicie grajacego Dąbrowskiego wstawiłby półinwalidę Kaczorowskiego? Kukiełka i Kałużny? widać było tylko błędy, Świerczewski który twierdzi że lepszego od niego nie ma sam sobie chyba nie wierzy...w 3 lidze grają lepiej od niego,Żurawski jest cieniem tego zawodnika który strzela gole w lidze i PU i przykłądem egoizmu,a Olisadebe sam nie wie po co biega po boisku (z taka wagą ledwo biega ale to drobny szczegół) A Dudek poza jednym strzałem obronionym nie pokazał NIC!!! Dania grałą mądrze i dosyć skutecznie a Polacy przez 90 min nie trafili w światło bramki
do meczu z Węgrami jest dużo do zrobienia...oj dużo...ale podobno nie ma rzeczy niemożliwych.
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
No cóż - prawda jest taka, że nie mamy jeszcze drużyny. Pod względem kreatywności chłopaki pokazali niewiele, a nawet nic. W obronie było dobrze, oprócz trzech sytuacji - z których padły dwie bramki...
Po losowaniu stwierdziłem, że jak nie awansujemy z pierwszego miejsca, to będę zły. Teraz mówię - jak nie dostaniemy się do baraży, to będę lekko niezadowolony... Tak to życie weryfikuje oczekiwania.
Comment