MAŁYSZ! MOŻNA NA NIEGO LICZYĆ
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Małysz spisał się nieźle i 2 miejsce to moim zdaniemogomny sukces (mimo że przyzwyczajeni jesteśmy do zwycięstw)
Gdyby kombinezon synka był dobry nie mielibyśmy w 2 serii Pochwały
A najbardziej z tego wszystkiego cieszy mnie klęska Niemców i brak małpiej radości HannavaldaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Też sie łapię na tym, że nawet gdyby Małysz był 10ty, to i tak bym się cieszył z klęski Hannavalda. Nie z powodu jesgo narodowości, tylko chamskiego zachowania. A Małysz mnie zadziwił, że potrafił awansować w drugiej serii o ładnych kilka oczek.
Comment
-
-
Piecia napisał(a)
A najbardziej z tego wszystkiego cieszy mnie klęska Niemców i brak małpiej radości Hannavalda
A co do jego zachowania to nieprzypominam sobie aby było bardziej chamskie od polskich kibiców (mowa oczywiście o wydarzeniach z zeszłego sezonu).
A co do Małysza to byłbym zadowolony nawet gdyby zdobył 10-te miejsce. O jego klasie świadczy fakt, że bez względu na okoliczniści, obecną formę itd. potrafi oddać dwa równe, dobre skoki. Klasa sama w sobie. Nie należy się spodziewać tak wielkich zwycięstw i rekordowych skoków jak dwa sezony temu, ale co do tego,że Małysz sprawi nam jeszcze wiele radości nie mam żadnych wątpliwości.
Comment
-
-
behemoth napisał(a)
A co do jego zachowania to nieprzypominam sobie aby było bardziej chamskie od polskich kibiców (mowa oczywiście o wydarzeniach z zeszłego sezonu).
Comment
-
-
behemoth napisał(a)
Właśnie o to chciałem spytać!
Całe szczęście, że sportowcy nie chowają do siebie urazy. A wręcz przeciwnie- wstydzą się za nas kibiców.
Comment
-
-
[QUOTE]behemoth napisał(a)
Właśnie o to chciałem spytać!
Całe szczęście, że sportowcy nie chowają do siebie urazy. A wręcz przeciwnie- wstydzą się za nas kibiców. [/QUO
Mylisz się , i to nie wiesz jak bardzo ,sportowcy wręcz czasami siebie nie znoszą, ładnie to wygląda tylko w telewizorze,
w sporcie jest rywalizacja a co za tym idzie są emocje.
Podam Ci przykład, Hajto tak nieznosi Kucharskiego z Legii że w wywiadach nie przebiera w słowach i go wręcz obraża.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Oczywiście się z wami zgadzam. Chodziło mi o konkretnego sportowca jakim jest Małysz. Nie uważam, żeby on robił coś na pokaz.
Inni sportowcy powinni brać z niego przykład. Zawiść w sporcie z pewnością istnieje jak w każdej dziedzinie życia, w której mamy do czynienia z rywalizacją.
Comment
-
-
I w końcu stało się (a może udało) Boniek nie jest już selekcjonerem drużyny narodowej Ja tam z tego bardzo się cieszę i mam nadzieję, że na jego miejsce zostanie wybrany ktoś kto się zna na rzeczy.
Gorzej i tak już nie będzie.
Zdrowie reprezentacji
Comment
-
-
batoras1 napisał(a)
I w końcu stało się (a może udało) Boniek nie jest już selekcjonerem drużyny narodowej Ja tam z tego bardzo się cieszę i mam nadzieję, że na jego miejsce zostanie wybrany ktoś kto się zna na rzeczy.
Gorzej i tak już nie będzie.
Zdrowie reprezentacji
Comment
-
Comment