mnie powaliła z nóg nazwa drużyny kosza kobiecego CUKIERKI czy inne landrynki ???? w telewizji nawet nie powiedzieli skąd ta słodycz
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Ahumba napisał(a)
mnie powaliła z nóg nazwa drużyny kosza kobiecego CUKIERKI czy inne landrynki ???? w telewizji nawet nie powiedzieli skąd ta słodycz
Comment
-
-
szostak napisał(a)
(...) Na zachodzie sa firmy domunujące w finansowaniu klubów, ale sa na tyle taktowne, że nie pchają się w logo. A u nas - ech, szkoda gadać
Comment
-
-
djot napisał(a)
Oj szostak, szostak, widać, że nie przeglądasz wiadmości sportowych np z siatkówki, czy koszykówki. Mnóstwo zespołów europejskich ma w swoich nazwach nazwy sponsorów.
Owszem, może w siatkówce są kluby z nazwami sponsorów. Ale siatkówka to sport, powiedzmy szczerze, mało popularny, a koszykówka modna jest od niedawna, i to w niektórych kręgach. W piłce nożnej takich numerów nie ma. Nie wypobrazam sobie, by Włosi poszli na to, by np. był klub Juventus-Fiat Turyn, a Hiszpanie czy by przystali na Real-Coca-Cola Madryt.
Comment
-
-
szostak napisał(a)
. Dla przykładu: kto został w tym roku mistrzem świata w piłce nożnej, dowiedziałem się trzy tygodnie po fakcie. Po prostu akurat wdniu meczu finałowego wyjeżdżałem na ukrlop, a w jego trakcie miałem przyjemniejsze sprawy na głowie, niż zastanawiać się, kto i daczego przegrał.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
darek99 napisał(a)
Kolega chyba trochę śćiemnia, jak można pracować jako redoktor w Dzienniku Wschodnim i nie znać wyniku finałowego meczu mistrzostw świata przez trzy tygodnie?
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Comment
-
-
jest selekcjoner!!! nazywa się Paweł Janas i uważam że to dobry wybór bo i z młodzieżówką, z Amiką a przede wszystkim z Legią osiągał sukcesy (był też asystentem Wójcika podczas srebrnych IO 92 w Barcelonie)
zdrowie i powodzenia chiociaż zapewne będzie to bardzo ciężka pracaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Piecia napisał(a)
jest selekcjoner!!! nazywa się Paweł Janas i uważam że to dobry wybór
Comment
-
-
Ale jak zostało to zauważone na jednym z portali drużynie narodowej nie jest potrzebny trener a właśnie selekcjoner bo umiejętności to reprezentanci powinni mieć.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment