Ahonen fajnie skoczył. Zaryzykował ale nie wyszło, no cóż zdarza się ale przynajmniej pokazał że nie trzeba wszystkiego sztywno kalkulować.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
ppns napisał(a)
Dla dobra polskiego sportu można wiele robić , ale nie można tolerować
chuligaństwa.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
Coś jakoś Małysz nie wygrałBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
Ciekawe co ty wiesz na temat chuligaństwa w sporcie?Tyle co pokażą w tv,czyli nic!
w zawodnika z druzyny z innego kraju , to wiem. I dlatego rzadko chodzę na imprezy sportowe (ostatnio bywam tylko na meczach piłki ręcznej reprezentacji Polski - w Głogowie). W innych nie uczestniczę , żeby od jakiegoś zbira nie dostac po głowie. Trzeba rozróżnić , drogi Kiszot , bandytyzm i chamstwo od prawdziwego kibicowania.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Ludzie o czym wy gadacie, przecież to jest rubryka o sporcie, a nie kącik kryminalny. Teraz najważniejsze jest kibicować boskiemu Adamowi, a nie dyskutować o jakiś bandytach. AAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAMMMMMMM M MMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁYYYYYYYSSSSSSSSSSSZ ZZZZZZZZ.Mniej alkoholu w piwach !!!
Comment
-
-
A jednak udało się, jest podium, cóż za piękna sprawa. Brawo Adam. Już miałem chwile zwątpienia a tu taka niespodzianka. No to co , za Małysza .Mniej alkoholu w piwach !!!
Comment
-
-
No, też się nie spodziewałem takiego miejsca po całokształcie Małysza w TCS. Ale drugi skok - miód malina....
Fajnie, że Małysz nadrobił trochę do Hoellwartha w klasyfikacji Pucharu Świata, ale jednak wciąż ma ciężkie zadanie przed sobą, jeśli ma go przegonić, nie mówiąc o przeskoczeniu Ahonena. Musi wreszcie zacząć wygrywać konkursy i już.
No i mogłaby reszta polskiej kadry wreszcie coś pokazać...
Comment
-
Comment