Co w pewnym sensie obnaża nasze metody treningowe - skoro tylko Małysz wybija się ponad przeciętność, to znaczy że mamy świetnego skoczka, a nie świetny system. A lepsze byłoby to drugie.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
żąleną napisał(a)
..że mamy świetnego skoczka, a nie świetny system...piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Dziennik Zachodni - 9 stycznia 2003r
W artykuliku "Polują na niego!" o Czerkawskim:
Polski napastnik wkupił się do nowej drużyny przekazując 500 dolarów na piwo
Polują na niego!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Trener Montrealu to jakiś dziwny człowiek. Czerkawski grał w 4 linii i statystycznie zdobywał punkt prawie w każdym meczu. A przecież w tej formacji mało kto tak punktuje!!!
Montreal zajmuje 9 miejsce w konferencji wschodniej i jak nadal będą tak grali to nie przejdą do dalszych rozgrywek. Może Canadiens nie chcą tak dobrego zawodnika jak Czerkawski bo nie lubią grać w play offach??
Comment
-
-
mamy jeszcze miejsca na wyjazd i bilety na konkursy do Zakopanego na Puchar Świata w skokach.. Jesli ktoś chciałby pojechać to zapraszam (nocleg w pensjonacie w Zakopanem, 2 bilety w cenie, przejazd autokarem z Katowic)wszystko w cenie:140 zł.
kontakt:basiastu@poczta.onet.pl kom:504705494
lub gg:5429121
Comment
-
-
ppns napisał(a)
Jeżeli widzę , jak taki bandyta jak Gołota (Gołota dobrze sie znał z Perszingiem) zamiast na ringu wykorzystuje swe pięści w innych obszarach życia , albo jak banda i tłuszcza kibiców rzuca krzesełkami w policjantów , albo jak jakiś zbrodniarz rzuca nożem na meczu ligowym
w zawodnika z druzyny z innego kraju , to wiem. I dlatego rzadko chodzę na imprezy sportowe (ostatnio bywam tylko na meczach piłki ręcznej reprezentacji Polski - w Głogowie). W innych nie uczestniczę , żeby od jakiegoś zbira nie dostac po głowie. Trzeba rozróżnić , drogi Kiszot , bandytyzm i chamstwo od prawdziwego kibicowania.
Pamiętaj nie wszystko co pokazują w tv jest regułą.Telewizja pokazuje to co chce pokazywać.Albo raczej co ludzie chcą oglądać.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Artykuł o tym jakoby Żurawski i Kosowski mogliby już niedługo pożegnać się z Wisłą. Transfer
Nie ma co się temu dziwić w końcu ile można grać w polskiej lidzie z taką piłkarską mizerią.
Pewnie martwię się na przyszłość ale cos czuje że jeżeli obaj zawodnicy trafią do naprawdę silnych zespołów to czeka ich grzanie ławy No ale racja co ja się martwię w końcu to Polacy którzy z pewnością będą siali postrach na zagranicznych boiskach Zresztą już sieją.
Comment
-
-
Ostatnio wyczytane i usłyszane (w radio) że Canal + znacznie obniży
kontrakt z PZPN za transmisje z meczy piłkarskich. Śłyszałem opinię , żę polska I liga powinna liczyć co najw. 8-10 zespołów. I że tylko dwa klubu : Legia i Wisła skupiają na sobie zainteresowanie wielkich stacji telewizyjnych.
Jaka Liga , taka reprezentacja .piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Kiedy?
Niech już zacznie się ta liga, mam dosyć postów o jakimś Małyszu , nie mogę się doczekać kiedy znowu znajdę się na Łazienkowskiej z szalikiem Legii na "krytej" na meczu np. z niedawnym drugoligowym LechemCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Odp: Kiedy?
darek99 napisał(a)
Niech już zacznie się ta liga, mam dosyć postów [..]Małyszu , nie mogę się doczekać kiedy znowu znajdę się na Łazienkowskiej ...
Jesli ten dzielnicowy nie będzie pilnował transportu piwa [ he , he ,he ] a będzie kibicował wspólnie, to ja też jestem za. Małysz jest wielkim sportowcem , ale sport to nie tylko skoki narciarskie.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Odp: Kiedy?
darek99 napisał(a)
Niech już zacznie się ta liga, mam dosyć postów o jakimś Małyszu , nie mogę się doczekać kiedy znowu znajdę się na Łazienkowskiej z szalikiem Legii na "krytej" na meczu np. z niedawnym drugoligowym Lechem
Tylko żebyś żywy wyszedł z tego meczu
A co do ligi to ja też za nią tęsknię
Comment
-
Comment