Dla mnie i tak jest wielki , być na drugim miejscu klasyfikacji PŚ ze stratą 6 pkt do prowadzącego nie wygrywająć żadnego konkursu to jest wielka sztuka . Zwłaszcza że nie ma żadnej pomocy w kolegach z drużyny a i trenerze ma małe oparcie .
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Nie pozostaje nam nic innego, jak tylko gorąco dopingować naszego Małysza. Przez najblizsze 20-lat, żaden inny polski sportowiec nie osiagnie tyle co A.Małysz. Zdobyć trzeci raz Puchar Świata bedzie niezwykle trudno, szczególnie wtedy gdy w kadrze nie ma jakiejkolwiek rywalizacji. Ciekawe co by było gdydy Małyszem zaopiekował się Kojonski czy Hess???Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Lepiej żeby jakiś Austriak się zaopiekował, to by Adam dostał lepszy kombinezon...
Comment
-
-
A może skoncentrujemy się na rozgrywkach ligowych koszykarzy?
Kto będzie mistrzem w tym roku? Idea, która często zalicza wpadki (ostatnio z Unią Tarnów) i chyba zaczyna powoli ustawiać się na "ciekawym" miejscu przed play off. A może równo grające Prokom czy Anwil?
A może jednak n- ty już tytuł mistrza Polski dla Idei Śląska Wrocław?
Comment
-
-
Mnie co prawda bardziej interesuje siatkówka i nagły kryzys Galaxii, nie wierzę, że zmiana trenera coś da. Myślę, że zawodnikom coś pękło w głowach, drużyna została oparta na zbyt młodych graczach. Ale co do koszykarzy - ja chciałbym aby wygrał ktoś inny, nie Śląsk bo zmiana jest potrzebna dla ożywienia nudnej od paru lat ligi. Jest tylko jeden problem - czy miejsce w lidze mistrzów jest przypisane Śląskowi czy mistrzowi Polski?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
robox napisał(a)
Obawiam się, że Euroliga w przypadku Polski jest przeznaczona tylko dla mistrza.Last edited by pulas; 2003-02-04, 07:55.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Niewile mądrzejszym pomysłem jest aby w Lidze MISTRZÓW grały drużyny z 2,3,4 miejsc tyle, że bogatych krajów. Ile to ma wspólnego ze sportem, ile w ogóle dzisiejszy sport ma wspólnego ze sportem skoro taką popularność osiągają cyrki w których wszystko jest poukładane od początku do końca typu: NBA, NHL czy nie mówiąc już o NFL. Co to za liga skoro nikt nie może awansować i nikt nie spada a jedenym kryterium uczestnictwa są pieniądze. Może ja jestem idealistą ale to nie jest sport.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
no to tak przy piwku sie pochwalę
razem z kumplami gram w amatorskiej lidze "RNBA" - Rawicki Nurt Basketu Amatorskiego.
Na razie idzie nam nieźle (w lokalnej prasie nazwali nas "czarnym koniem" tych rozgrywek. hehehe).
tak więc wychylmy razek kufelka za dalsze sukcesy i miłe granie. kto wie? za 2 lata euroligaWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Niewile mądrzejszym pomysłem jest aby w Lidze MISTRZÓW grały drużyny z 2,3,4 miejsc tyle, że bogatych krajów. Ile to ma wspólnego ze sportem, ile w ogóle dzisiejszy sport ma wspólnego ze sportem skoro taką popularność osiągają cyrki w których wszystko jest poukładane od początku do końca typu: NBA, NHL czy nie mówiąc już o NFL. Co to za liga skoro nikt nie może awansować i nikt nie spada a jedenym kryterium uczestnictwa są pieniądze. Może ja jestem idealistą ale to nie jest sport.
A gadanie, że w LM powinni występować najlepsi jest mydleniem oczu - obecni najlepsi osiągnęli swoją pozycję jeszcze w starym systemie i w nowym mają zapewnioną stabilizację, bo taki Manchester zawsze skończy sezon w pierwszej czwórce i dostanie się do LM. Ale nie, im jeszce mało, chcą superligi, do której co parę lat będą łaskawie kogoś
dopuszczać! Cwaniaczki, cholera jasna, dorobili się i hajda w monopol!
Maryhh - no to końgratulejszyns! Może na zlocie zaprezentujesz parę wsadów?
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Maryhh - no to końgratulejszyns! Może na zlocie zaprezentujesz parę wsadów?
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
no to tak przy piwku sie pochwalę
razem z kumplami gram w amatorskiej lidze "RNBA" - Rawicki Nurt Basketu Amatorskiego.
Na razie idzie nam nieźle (w lokalnej prasie nazwali nas "czarnym koniem" tych rozgrywek. hehehe).Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment