Ja uwielbiam hokej i mocno zdenerwowało mnie to, że Japonia kosztem Polski nie spadła mimo zajęcia ostatniego miejsca. Dla Polski było to bardzo ważne bo po spadku już prawie żaden sponsor nie interesuje się hokejem. Liga w tym roku jest w miarę ciekawa, nie ma takich dysproporcji między pierwszą drużyną a pozostałymi jak to drzewiej bywało gdy wszystko wygrywało Podhale a ostatnio Unia. Niestety po upadku Wizji nie ma hokeja w tv a dopóki go tam nie będzie, nie będzie sponsorów.
I druga sprawa która mnie ostatnio interesuje: co się dzieje z Galaxią, oni w ogóle przestali grać, mają opuszczone głowy i nawet Skorek ich nie podniósł.
I trzecia - debiut Janasa, czekam z niecierpliwością, okaże się czy rzeczywiście nie mamy piłkarzy czy tylko Boniek nie nadaje się zupełnie na trenera.
I druga sprawa która mnie ostatnio interesuje: co się dzieje z Galaxią, oni w ogóle przestali grać, mają opuszczone głowy i nawet Skorek ich nie podniósł.
I trzecia - debiut Janasa, czekam z niecierpliwością, okaże się czy rzeczywiście nie mamy piłkarzy czy tylko Boniek nie nadaje się zupełnie na trenera.
Comment