Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

pieczarek napisał(a)
    Mecz się odbyl, trzeba więc podać w te pędy wynik.
    Ale to były wyniki do przerwy. Po ostatnim gwizdku niech sobie podają wyniki wszystkich meczów do końca świata, bo wtedy zapobiegawczo wyłączam telewizor.

Mój podstawowy zarzut to brak uprzedzenia, że zaraz będą podawać wyniki. Ci ludzie w studiu po prostu nie są kibicami i nie pojmują, że dla wielu oglądanie meczu, którego wynik się zna, to jak jedzenie wystygłego obiadu.

Comment

• baklazanek
      † 2014 Piwosz w Raju
      • 2001.08
      • 3562

Piecia napisał(a)

masz rację!! Panathinaikos grał chyba w LM ale....też nie mam pewności takiej jaką mam co do powyższego twierdzenia odnośnie Celticu i Porto

Teraz jestem już pewny że Koniczynki nie grały w LM, Grecja miała dwa miejsca które były obsadzone przez AEK i Olimpiakos więc Panatinaikos grał od razu w UEFA natomiast Boavista grała w eliminacjach do LM a Porto grało tylko w UEFA.
      Informacje są pewne
      Reasumując Od razu w UEFA grali: Panatinaikos, Porto, Lazio i Malaga
      A o LM albo w niej grali: Liverpol, Beskitas, Boavista i Celtic

Comment

• maryhh
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.02
        • 1895

Pogoniarz napisał(a)
        .Z innej beczki Matti poszybował na odległość 227.5 metra!Adam wylądował 5 metrów bliżej.
        nie z innej beczki tylko z innej belki
        Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
        "do ciężkiej pracy jestem za lekki,
        do lekkiej pracy jestem za ciężki"

Comment

• djot
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2001.05
          • 621

żąleną napisał(a)

Ale to były wyniki do przerwy. Po ostatnim gwizdku niech sobie podają wyniki wszystkich meczów do końca świata, bo wtedy zapobiegawczo wyłączam telewizor.

Mój podstawowy zarzut to brak uprzedzenia, że zaraz będą podawać wyniki. Ci ludzie w studiu po prostu nie są kibicami i nie pojmują, że dla wielu oglądanie meczu, którego wynik się zna, to jak jedzenie wystygłego obiadu.
          Może nie jestem typowym kibicem, ale szukam po różnych stacjach wyników. Może spowodowane jest to koniecznością wstawania przed szóstą rano.
          Z drugiej strony znajomość wyniku nie przeszkadza mi w oglądaniu piłki (nieważne czy nożnej, czy siatkowej, czy też koszykowej) w dobrym wydaniu.(Vide niektóre mecze Mostostalu Kędzierzyn Koźle w LM retransmitowane niemal nad ranem). Oglądanie przeciętności lub byle jakości potrafię przerwać i przeczytać wynik spotkania następnego dnia.

Dlatego też nie mam nic przeciw podawaniu wyników meczów.

Comment

• Ahumba
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛🥛
            • 2001.05
            • 9057

djot napisał(a)

Dlatego też nie mam nic przeciw podawaniu wyników meczów.
            tu nie chodzi podawać czy nie, tylko można uprzedzić: będą podawane wyniki, kto nie chce ich znać niech idzie do lodówki po następne piwo.
            WYSTARCZY
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• baklazanek
              † 2014 Piwosz w Raju
              • 2001.08
              • 3562

No to już po losowaniu ćwierćfinału LM, bardzo ciekawie zapowiadają się wszystkie mecze ale chyba największym szlagierem będzie mecz Realu z Manchesterem. A o to pary wszystkich meczów:
              Real Madryt - Manchester United
              Inter Mediolan - Valencia
              Ajax Amsterdam - AC Milan
              Juventus Turyn ? Barcelona

Moja ukochana drużyna czyli Ajax zagra z najmniej lubianą(mało napisane) czyli Milanem. Przypominam sobie sezon 94/95 w którym to holenderski klub wygrał puchar mistrzów w finale pokonując właśnie mediolańczyków 1:0 a wcześniej w grupie zlali ich dwa razy po 2:0.
              Ale teraz nie będzie już tak łatwo choć wieże że i tak Ajax przejdzie dalej. Należy też dodać że Ajax to największa niespodzianka tej edycji LM

Comment

• Pogoniarz
                † 1971-2015 Piwosz w Raju
                • 2003.02
                • 7971

Szkółka Ajaxu jest super.Tylko pozazdrościć.To co robi Barca jest ciężkie do wytłumaczenia.W lidze baty,a w LM wygrywają jak chcą!Baklazanek niestety,ale FCJP-z pewnością wiesz dlaczego...

Prawie jak Piwo
                SZCZECIN

Comment

• baklazanek
                  † 2014 Piwosz w Raju
                  • 2001.08
                  • 3562

Pogoniarz napisał(a)
                  Szkółka Ajaxu jest super.Tylko pozazdrościć.To co robi Barca jest ciężkie do wytłumaczenia.W lidze baty,a w LM wygrywają jak chcą!Baklazanek niestety,ale FCJP-z pewnością wiesz dlaczego...
                  Niestety nie mam pojęcia w którym miejscu dopadło mnie FCJP.

Comment

• And69
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.06
                    • 1487

baklazanek napisał(a)
                    No to już po losowaniu ćwierćfinału LM, bardzo ciekawie zapowiadają się wszystkie mecze ale chyba największym szlagierem będzie mecz Realu z Manchesterem. A o to pary wszystkich meczów:
                    Real Madryt - Manchester United
                    Inter Mediolan - Valencia
                    Ajax Amsterdam - AC Milan
                    Juventus Turyn ? Barcelona

Moja ukochana drużyna czyli Ajax zagra z najmniej lubianą(mało napisane) czyli Milanem. Przypominam sobie sezon 94/95 w którym to holenderski klub wygrał puchar mistrzów w finale pokonując właśnie mediolańczyków 1:0 a wcześniej w grupie zlali ich dwa razy po 2:0.
                    Ale teraz nie będzie już tak łatwo choć wieże że i tak Ajax przejdzie dalej. Należy też dodać że Ajax to największa niespodzianka tej edycji LM
                    wieże

Comment

• baklazanek
                      † 2014 Piwosz w Raju
                      • 2001.08
                      • 3562

And69 napisał(a)
                      wieże

No teraz już wiem Dzięki za wskazanie błędu teraz już nie będę wierzył w wieże

Comment

• dzidek1960
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.01
                        • 1548

Center napisał(a)
                        Czy są tu jacyś kibice ŻUŻELKA?

Jeden się znalazł , może i inny się znajdzie.
                        Nie jestem zbyt zagorzały ( kiedyś było inaczej ), ale pocieszające że syn idzie w moje ślady.
                        Na razie informacja że Unia Leszno już zaczęła sezon sparingiem ze swoją imienniczką z Tarnowa. Przeciętny mecz odbył się 16.03. Byki wygrały z Jaskółkami 53:37 . 23.03 ma być mecz z Rybnikiem, a z kim się odbędzie to zobaczymy bo miejscowa prasa donosi że w klubie trwa polowanie na sparingpartnerów ponieważ większość klubów jest jeszcze nie przygotowana do sezonu.
                        Na razie tyle, jak się coś będzie działo to się odezwę.

"Ma jednak kraj polski napój warzony
                        z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
                        piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
                        do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
                        mieszkańców, lecz i cudzoziemców
                        wybornym smakiem"
                        Jan Długosz, Historie Piwne
                        Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• baklazanek
                          † 2014 Piwosz w Raju
                          • 2001.08
                          • 3562

W Opolu zaczyna się coś dziać ze sportem, hokeiści już sobie najprawdopodobniej zapewnili awans do ekstraklasy tak samo jak piłkarze ręczni. Może i Odra się podniesie choć na pewno nie nastąpi to w tym sezonie ale liczę że w następnym będziemy świętowali awans do drugiej ligi. Ale żużel nadal w dołku, ale mają mieć wyremontowane toalety na stadionie więc może nie jest tak źle z nimi

Comment

• Pogoniarz
                            • 2003.02
                            • 7971

Stadion w Opolu zaczyna jakoś wyglądać(ta klatka dla kibiców przyjezdnych robiła tragiczne wrażenie)Oby się Wam udało wejść wyżej.Ten klub ma tradycje!

Prawie jak Piwo
                            SZCZECIN

Comment

• Pogoniarz
                              • 2003.02
                              • 7971

Czy ktoś z Forumowiczów wybiera się na mecz Pogoń-Legia(sobota 18:00)?

Prawie jak Piwo
                              SZCZECIN

Comment

• baklazanek
                                † 2014 Piwosz w Raju
                                • 2001.08
                                • 3562

Pogoniarz napisał(a)
                                Stadion w Opolu zaczyna jakoś wyglądać(ta klatka dla kibiców przyjezdnych robiła tragiczne wrażenie)Oby się Wam udało wejść wyżej.Ten klub ma tradycje!

Jak strategicznym sponsorem był Ryan to na stadionie zaczęły się prace renowacyjne, wszyscy mówili że pieniędzy wystarczy na dokończenie całego stadionu. Rzeczywistość okazała się zupełnie inna, część jednej trybuny została wyremontowana a reszta stadionu nadał przypomina ruinę.
                                Dzięki za wsparcie duchowe dla Odry
                                Wszystkiego najlepszego dla Pogoni no prawie wszystkiego bo mistrzostwo ma zdobyć a zresztą nie ważne bo znowu zacznie się licytacja

Comment

Przetwarzanie...
                                X