Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Ciekawe w jakim składzie wystąpi NASZA REPREZENTACJA? Zawodnicy z lig zagranicznych grają niewiele,albo wcale.Nasi ligowcy też do wirtuozów piłki nie należą.Po blamażu z Łotwą trzeba wygrać,albo przyjdzie Nam po raz kolejny oglądać Mistrzostwa Europy bez naszych ORŁÓW.Przecież w tej grupie grają przeciętne i słabe ekipy.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• Pucak
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2002.12
      • 242

Mam nadzieję, że sobotni mecz wygramy - czy tak, czy tak szykuję "baterię" piwa!!
      Może Świerszczu wreszcie zabłyśnie

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Jestem złej myśli. Przegrać raczej nie przegramy, ale remis jest bardzo prawdopodobny.

Comment

• baklazanek
          † 2014 Piwosz w Raju
          • 2001.08
          • 3562

Świerczewski nie zagra od początku no chyba że Szymkowiak znowu złapie jakąś kontuzje.
          Też coś tak czuję że będzie remis ale może być znacznie gorzej jak nadal z kadry będą ubywali kolejni gracze. Na razie obrona się sypie i zastanawia mnie kto w razie kolejnej kontuzji zagra w obronie?? Kałużny?? A może wariant z 3 obrońców?? Za dużo tych pytań
          Jednak moje przeczucia mam gdzieś i zaczynam wierzyć głęboko że wygramy ten mecz jak i następny.

Comment

• Center
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2003.03
            • 133

Odp: Żużel

dzidek1960 napisał(a)
            Informacja dla miłośników czarnego toru.
            Przed godziną zakończył się sparing Unii Leszno z RKM Rybnik .
            Zasłużona wygrana Unii 55:35. Smuci tylko fakt że w meczu Unia zanotowała 3 defekty przy 1 RKMu.We wtorek Unia jedzie do Wrocławia, a w środę gości ich u siebie. Sędzia bardzo poganiał, chyba się gdzieś spieszył , mecz trwał tylko 65 min. co przy pięknej słonecznej pogodzie wydaje się lekkim nieporozumieniem.
            Poza tym było całkiem fajnie.
            Gdyby takie wyniki były w całym sezomie to by było wspaniale, lecz chyba trochę nudne. Lepiej dla nas kibiców gdy się coś dzieje w tabeli.
            Liga tuż tuż!
            Nareszczcie jakiś mniej monotematyczny kibic! Gratulacje dla Unii,ale to chyba nie był najmocniejszy rywal. Wrocław to już będzie coś i jeżeli Unia to wygra to wtedy będzie to dobry prognostyk przed zbliżającym się sezonem. Swoją drogą obawiam się, że w tym sezonie liga będzie dość monotematyczna: Wrocław, Toruń no i może Bydgoszcz. Nie obraź się ale Unia raczej w tym roku nie załapie się na podium.
            P.S. A wracając do meczu Unii z Rybnikiem to muszę Ci powiedzieć, że najlepszy mecz jaki do tej pory widziałem (notabene w Lesznie) był właśnie meczy tych drużyn 2 lata temu - baraż o ekstraklasę - do ostatniego wyścigu nie było wiadomo kto będzie występował w najwyższej lidze żużlowej. To były naprawdę SUPER zawody!
            Za żużelek

Comment

• zythum
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2001.08
              • 8305

kiszot napisał(a)
              Mostostal zdobył 3 miejsce w Final Four.
              I tak lepiej jak w zeszłym roku Może za rok będzie 2 miejsce A za dwa lata....
              Dopóki polskie drużyny nie będą potrafiły utrzymać formy przez cały mecz i zmieniać rytmu gry dopóty będą przegrywały ważne mecze. Włosi pokazali jak można w trakcie gry rozpracować rywala i dopasować swoją strtegię do wydarzeń na boisku.
              To inaczej miało być, przyjaciele,
              To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
              Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
              Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
              Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
              Królowie banków, fabryk, hut
              Tym mocni są, że każdy kradnie
              Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• Pogoniarz
                • 2003.02
                • 7971

Tu chodzi chyba bardziej o psychikę.Nasi wszyscy przedstawiciele gier zespołowych zdobywają punkty seriami,by po chwili sytuacja się diametralnie zmieniała(u niektórych chodzi o bramki)Mostostal miał takich meczy sporo np.porażka z Morzem w PP,siatkarze reprezentacji w walce o wyjazd na Olimpiadę z Jugosławią-oj takich przykrych zwrotów sytuacji można mnożyć.

Prawie jak Piwo
                SZCZECIN

Comment

• baklazanek
                  † 2014 Piwosz w Raju
                  • 2001.08
                  • 3562

No i mamy nowo-starego zawodnika w kadrze. Kto wie jak ten pan się nazywa?? Oczywiście Tomasz Hajto. Źle się dzieje.

Comment

• Pogoniarz
                    • 2003.02
                    • 7971

Powrót do przeszłości(tak wygląda budowa nowej drużyny).Janas jest tak przestraszony,że nikogo nigdzie nie wpuszcza.To jakaś paranoja-bez kibiców,dziennikarzy.Pogubił się zupełnie;nie pierwszy już raz.Teraz,tylko powinien być trener z zewnątrz,gdyż ta klika mnie dobija.Trzeba stworzyć grupę około 20 zawodników ,młodych walczaków(wiadomo ktoś odpadnie,ktoś dojdzie)i dajmy im trochę czasu!Czy przy tych "LEŚNYCH DZIADKACH"-jest to możliwe?

Prawie jak Piwo
                    SZCZECIN

Comment

• djwasylik
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2002.12
                      • 29

Ja też nie jestem zadowolony z faktu, że Hajto będzie grał z Węgrami, ale może Pan Janas wie co robi. Trzeba się cieszyć, że dwóch czołowych zawodników drużyny przeciwnej nie zagra w sobotę przeciwko naszej reprezentacji.

Comment

• elwood
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.09
                        • 53

Nikt nie jest szczęśliwy, że Hajto znowu zagra w reprezentacji. Problem polega na tym, że jest to najlepszy polski boczny obrońca.

Comment

• iron
                          • 2002.08
                          • 6717

Jak to nikt nie jest szczęśliwy. Sądzę że sam Hajto jest szczęśliwy - znów w koszulce z orłem na piersi będzie można kogoś opluć, uszczypnąć, uderzyć a przynajmniej brutalnie sfaulować (morda)
                          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• And69
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.06
                            • 1487

iron napisał(a)
                            Jak to nikt nie jest szczęśliwy. Sądzę że sam Hajto jest szczęśliwy - znów w koszulce z orłem na piersi będzie można kogoś opluć, uszczypnąć, uderzyć a przynajmniej brutalnie sfaulować (morda)
                            I przy okazji kupić trochę papierosków . (morda )

Comment

• iron
                              • 2002.08
                              • 6717

A i pewnie jakąś butelczynę da się osuszyć (to co zwykle)
                              bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                              Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                              Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Pogoniarz
                                • 2003.02
                                • 7971

Baklazanek,Ty nie na meczu?Stan boiska w Opolu to makabra.Chyba na asfalt posypali trochę piachu i posiali trawę-nawet wyrosło jej troszkę...Mecz ulożył się super 25 minuta i jest 2:0.Oby tak dalej!

Prawie jak Piwo
                                SZCZECIN

Comment

Przetwarzanie...
                                X