Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

W Szczecinie natomiast:
    Miasto popiera Pogoń Nową
    SSA Pogoń dostanie na dniach eksmisję ze stadionu za długi(800tys.).
    Co to oznacza?konkretne rozmowy z Ptakiem,gdyż czas budować nową drużynę,albo na 2 ligę,lub na 4.Rozmowy ze sponsorami i zawodnikami zostały zawieszone...Nie wiem co o tym myśleć

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• robox
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 8188

A co już Piotrkovia znudziła się Ptakowi? Szuka znów innego klubu do inwestycji.

Comment

• Pogoniarz
        • 2003.02
        • 7971

Nie ma tam stadionu na 1 ligę,a władze miasta są opieszałe co do budowy nowego stadionu(podobno)

Prawie jak Piwo
        SZCZECIN

Comment

• Piecia
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.02
          • 3312

Od wczoraj obserwuję z wielką uwagą turniej o Puchar Konfederacji i musze powiedzieć że jest co oglądać. Mimo że drużyny w osłabionych składach (dzięki klubom i chyba samym piłkarzom którzy ta imprezę traktuja po macoszemu) mecze są ciekawe, wyrównane a wyniki trudno przewidzieć. Francja wymęczyła Kolumbię (1-0 po karnym a piłkarze z Ameryki Pd. stemplowali słupki i poprzeczki podobnie zresztą jak gospodarze turnieju) a trwający właśnie mecz Turcja-USA (2-1) jest prowadzony w bardzo szybkim tempie i nie można się nudzić.
          A wieczorem na deser mecz Kamerun-Brazylia.

Zawody na żywo transmituje Eurosport.
          Koniec i bomba,
          Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• kiszot
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2001.08
            • 8108

robox napisał(a)
            A co już Piotrkovia znudziła się Ptakowi? Szuka znów innego klubu do inwestycji.
            No Ptak to przecież uzdrowiciel polskiej piłki.
            Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
            1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
            Mein Schlesierland, mein Heimatland,
            So von Natur, Natur in alter Weise,
            Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
            Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Pogoniarz
              • 2003.02
              • 7971

Obejrzałem dziś powtórkę meczu Kamerun-Brazylia(1:0).Co się stało z Canarinios?Grali jak Nasi wszerz boiska i bez polotu.
              Komentarze odnośnie meczu Trójkolorowych z Kolumbią są jednoznaczne:"Przekręt sędziego".Niestety nie widziałem meczu także się nie wypowiadam.Może ktoś widział ten mecz w całości..?
              Last edited by Pogoniarz; 2003-06-20, 13:18.

Prawie jak Piwo
              SZCZECIN

Comment

• Piecia
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.02
                • 3312

Widziałem - karny dla Francji był podyktowany po ewidentnym zagraniu ręką z tym że piłka była nastrzelona. Portugalski arbiter "niezauważył" dwóch karnych dla Kolumbii, obie drużyny stęplowały słupki a sprawiedliwy byłby niewątpliwie remis ale jak zaznaczył komentator po meczu futbol sprawiedliwy nie jest.
                Koniec i bomba,
                Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• Pogoniarz
                  • 2003.02
                  • 7971

Chłopaki w siatkę z Rosją zagrali bez wiary i efekt 0:3,Piłkarze ręczni po niespodziewanej porażce w pierwszym wyjazdowym meczu 24:30 o awans do ME z Austrią,zdemolowali ich w rewanżu 36:19.to mi się podoba-sam grałem w rękę w szkole podstawowej.Brawo chłopy

Prawie jak Piwo
                  SZCZECIN

Comment

• robox
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.11
                    • 8188

Era GSM przestraszyła się inwestycji w ekstraklasę piłkarską i została głównym sponsorem rozgrywek naszych koszykarzy.
                    Będą one pod nazwą Era Basket Liga.
                    Jeszcze kilka lat temu rozgrywki były pod piwnym patronatem Lech Basket Liga.

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23928

a, coś mi się obiło o uszka że KP została głównym sponsorem polskiej reprezentacji olimpijskiej.
                      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• robox
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.11
                        • 8188

ART napisał(a)
                        a, coś mi się obiło o uszka że KP została głównym sponsorem polskiej reprezentacji olimpijskiej.
                        Zgadza się i to chyba na 5 lat. Nie chodzi tu chyba głównie o KP, tylko o markę Lech.

Comment

• Pogoniarz
                          • 2003.02
                          • 7971

Czy ktoś oglądał finał Ligi Światowej pomiędzy Brazylią a Serbią i Czernogórą?Niesamowite emocje i wynik w piątym secie 31:29!!!dla Canarinos!Taki mecze to kwintesencja piękna tej pięknej dyscypliny!
                          Last edited by Pogoniarz; 2003-07-13, 19:24.

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• Pogoniarz
                            • 2003.02
                            • 7971

Miałem okazję oglądać zawody żużlowe na Słowenii(na cyferce) i jestem zbulwersowany postawą Pedersena i sędziów.Co ten gostek wyprawiał!Był zagrożeniem dla wszystkich i sędziowie jakby tego nie widzieli!Ciekawe dlaczego?
                            Brawa dla Golloba.Po takim zderzeniu podniósł się i walczył o zwycięstwo!Nie lubię jego sposobu bycia,ale jako zawodnik to mi zaimponował-walczak!

Prawie jak Piwo
                            SZCZECIN

Comment

• krzysfryna
                              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                              • 2003.06
                              • 107

Pogoniarz napisał(a)
                              Czy ktoś oglądał finał Ligi Światowej pomiędzy Brazylią a Serbią i Czernogórą?Niesamowite emocje i wynik w piątym secie 31:29!!!dla Canarinos!Taki mecze to kwintesencja piękna tej pięknej dyscypliny!
                              Oglądałem ten mecz i był to najlepszy finał Ligi Światowej jaki widziałem,naprwdę super,emocji wystarczyłoby na kilka innych spotkań,może doczekamy się naszych w takim pasjonującym finale.

Comment

• robox
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.11
                                • 8188

Pogoniarz napisał(a)
                                Nasi siatkarze będący na zgrupowaniu, obowiązkowo musieli oglądać ten finał pod okiem Wspaniałego. Jest szansa, ze podpatrzyli kilka ciekawych zagrań.
                                Z innej beczki, ogląda ktoś tegoroczny Tour de France? Scenariusz zaczyna się powtarzać, Armstrong chyba po raz kolejny ...

Comment

Przetwarzanie...
                                X