Tego nie wiem. W każdym razie jak słyszałem, żaden przedstawiciel Aleksandra K. na turniej się nie wybierał
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Odp: Odp: Odp: Zwycięski debel
Piecia napisał(a)
Himenowi chodzi o polski debel który wygrał rywalizacje w prestiżowym turnieju w Sopocie
A tak na marginesie nagrody wręczał p.o prezesa Polskiego Związku Tenisowego. Czyżby Lew R. dalej był prezesem??
Ponad miesiąc temu doszły mnie słuchy że król zwierząt zrezygnował z prezesury.
Comment
-
-
Pogoniarz nie będzie zachwycony, następny szczeciński klub nie wystąpi w ekstraklasie. Tym razem siatkarze Morza Szczecin zostali wykluczeni z rozgrywek, powodem zaległości finansowe.
Natomiast w koszykówce, jak masz odpowiednią kasę i chcesz występować na najwyższym szczeblu tych rozgrywek, to możesz otrzymać "dziką kartę" i zagrać w ekstraklasie (przykład Astorii Bydgoszcz).
Comment
-
-
Już w najbliższy weekend rozpoczynają się w Paryżu MŚ w Lekkiej Atletyce
I skład reprezentacji wygląda bardzo bladziutko...bez Pawła czapiewskiego, Lidii Chojeckiej, naszych sztandarowych 4x400 m (wogóle nie ma żadnego czterystumetrowca - Plawgo i czapiewski również nie pobiegną) oraz złotego medalisty IO i obrońcy tytułu MŚ sprzed 2 lat Sz. Ziółkowskiego
Pozostaje liczyć na tych co pojadą i pasjonować się rywalizacją innych...ale optymizmem nie wieje...każdy medal będzie sukcesem (żelazny Korzeniowski, Skolimowska, skoczkowie wzwyż...)
Wypada nam trzymać kciuki i przy piwku kibicować...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment