A juniorki już są w półfinale siatkarskich MŚ (nb. pokonały mistrzynie Europy w tej kategorii - Niemki)
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Piecia napisał(a)
Mimo momentami dobrej gry Polaków widać było brak zaangażowania Serbów (grali tak jakby nie chcieli wygrać - czyżby się podłożyli???) Nasi też popełniali szkolne proste błędy. Jednak jesteśmy nadal w grze ale prawdopodobnie z gospodarzami już nie bedzie tak łatwo.
Comment
-
-
Roznieśli Holendrów.Gdyby z takim skutkiem grali całe mistrzostwa to kto wie.....Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Nasze Panie w siatkówce i koszykówce pokazują "Panom" jak się awansuje do czwórki lub ćwierćfinału ME. Co prawda grają czasami horrory ale liczy się efekt. Zaczynam liczyć na medale.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Nasze Panie w siatkówce i koszykówce pokazują "Panom" jak się awansuje do czwórki lub ćwierćfinału ME. Co prawda grają czasami horrory ale liczy się efekt. Zaczynam liczyć na medale.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ciekawie też w naszej męskiej koszykówce. Sponsorem rozgrywek została Era Gsm i jej logo powinno znajdować się na strojach wszystkich zespołów uczestniczących w rozgrywkach. Sponsor Idei Śląska Wrocław, Centertel nie zgadza się na jakiekolwiek znak konkurenta na strojach wrocławskich koszykarzy. Umowę podpisali rok temu na dwa lata. Sprawa trafiła do zarządu PLK, ciekawe jak wybrną z tej dziwnej sytuacji .
Comment
-
-
robox napisał(a)
Ciekawie też w naszej męskiej koszykówce. Sponsorem rozgrywek została Era Gsm i jej logo powinno znajdować się na strojach wszystkich zespołów uczestniczących w rozgrywkach. Sponsor Idei Śląska Wrocław, Centertel nie zgadza się na jakiekolwiek znak konkurenta na strojach wrocławskich koszykarzy. Umowę podpisali rok temu na dwa lata. Sprawa trafiła do zarządu PLK, ciekawe jak wybrną z tej dziwnej sytuacji .
Ciekawe czy Era zgodzi się na transmisje z Wrocka,gdzie reklam Idei jest do bólu?Jeśli będą kazać wstawić swoje to co zrobi Centertel?Zerwie umowę ze Śląskiem?Nie ma sponsora-problem,są sponsorzy jeszcze większy
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
GLINKA najlepszym naszym przyjacielem jest!!!....
POLKI w finale Mistrzostw EuropyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Oj jest przyjacielem Gdyby nie ona to tęgie baty byś my zebrali. Ostatni set był po prostu znakomity i na szczęście serce przestało mi trochę skakać ze stresu.
Jednak należy tez cos ciepłego napisać o Niemkach a raczej o jednej. Angelina Grun z numerem 15 całkiem niezła... zawodniczka
Zdrowie polskiej ekipy
Comment
-
-
Czy zawsze spotkania naszych reprezentacji muszą podnosić ciśnienie kibiców?
GLINKA rewelacja !!!
Mnie podobała sie gra niemki z nr 13 (nie pamietam nazwiska).
Może by tak mały plebiscyt na najładniejszą siatkarkę? , bo na najlepszą nie ma sensu (napisałem troszkę wyżej)
Mój typ
Kasia Skowrońska
Teraz czekamy na finał
POSKA - TURCJA"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment