Brawo siatkarki.Teraz czekamy na medal.
Szkoda tylko ,że koszykarkom się nie powiodło.A było tak blisko.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Koszykarki jednak bez medalu .
Z drugiej strony, jak się prowadzi po II kwartach z Czeszkami i Hiszpankami i się te mecze wyraźnie przegrywa, to coś nie tak. Szkoda i jestem trochę zawiedziony tymi meczami o medale.
Pogoniarz napisał(a) W kosza ze Słowaczkami będzie bardzo ciężko wygrać(przeważnie wszystkie mecze były rozgrywane na styku),w siatkę może zdarzy się cud i zajmiemy trzecie miejsce
Co za szczęście ,że się pomyliłem Polki Mistrzyniami Europy
Brawo dla naszych zawodniczek!! Wspaniały mecz choć uczciwie trzeba przyznać że Turczynki grały jak by pierwszy raz miały kontakt z siatkówką. Ale to się nie liczy ważne że nasze siatkarki są najlepsze w Europie i najładniejsze
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
A niechby wszystkie były brzydkie jak noc, co to ma za znaczenie! Oddajmy im sprawiedliwość i oceniajmy co trzeba, przecież nie po to zasuwały na parkiecie, zebyśmy je sprowadzali do poziomu panienek w kolorowych magazynach.
Grały koncertowo, zdecydowanie i z wiarą we własne siły. Panowie, uczyć się!
żąleną napisał(a) A niechby wszystkie były brzydkie jak noc, co to ma za znaczenie! Oddajmy im sprawiedliwość i oceniajmy co trzeba, przecież nie po to zasuwały na parkiecie, zebyśmy je sprowadzali do poziomu panienek w kolorowych magazynach.
Grały koncertowo, zdecydowanie i z wiarą we własne siły. Panowie, uczyć się!
Nikt tu nie ocenia ich po wyglądzie. Grały cudownie a dotatkiem do tej gry była uroda naszych pań.
Czy to źle że zachwycamy się ich grą i urodą
Jeszcze raz zdrowie Mistrzyń Europy
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Comment