arzy napisał(a) Nikt tu nie ocenia ich po wyglądzie. Grały cudownie a dotatkiem do tej gry była uroda naszych pań.
Czy to źle że zachwycamy się ich grą i urodą
Jeszcze raz zdrowie Mistrzyń Europy
Zgadzam się, przecież gdyby chodziło tylko o wygląd to pisali byś my tu tylko o Sylwii Gruchale czy Mroczkiewicz(chyba tak ma na nazwisko druga nasza piękna szablistka). Przede wszystkim liczą się umiejętności a na dopiero gdzieś dalej jest wygląd ale to nie znaczy że nie możemy zachwalać tego iż mamy najładniejsze siatkarki Aha, nasze szablistki też są znakomite w tym co robią.
Arzy, Bakłażanku: Dziewczyny dokonały czegoś, włożyły w to sporo wysiłku, a wy na to, że fajnie grały, ale może ktoś ma numer telefonu do Kasi. Ja na ich miejscu po prostu bym się wkurzył, że mnie ktoś traktuje przedmiotowo.
żąleną napisał(a) Arzy, Bakłażanku: Dziewczyny dokonały czegoś, włożyły w to sporo wysiłku, a wy na to, że fajnie grały, ale może ktoś ma numer telefonu do Kasi. Ja na ich miejscu po prostu bym się wkurzył, że mnie ktoś traktuje przedmiotowo.
Nigdy nie traktowałem kobiet w sposób przedmiotowy i nie zamierzam tego robić. Przeczytaj mój pierwszy post w którym najpierw gratulowałem zwycięstwa a dopiero później trochę sobie pożartowałem z Arzym. Gdybym miał się zachwycać tylko urodą naszych siatkarek a nie ich umiejętnościami sportowymi to nie siedział bym przed telewizorem taki zestresowany I nie krzyczał do telewizora gdy im coś nie wychodziło.
No ale nie mam pretensji do ciebie o to jak zinterpretowałeś moje posty w końcu nie wszystko jest tak odbierane jak byś my chcieli.
żąleną napisał(a) Jak to, już nie wierzysz w ich umiejętności?
Spróbował byś pograć balonem w siatkówkę, ciekawe jak by serwowanie tobie wychodziło?
A tak poważnie to kończmy ten temat w tym miejscu bo zbytnio odbiegamy od sportu.
Comment