Nie da się ciągle wygrywać. Adam i tak już pokazał wzystkim swoją klasę i możliwości, a jednak ludzie ciągle wymagają od niego, żeby był pierwszy. A co ma powiedzieć np. taki Simon Ammann, którego przytłoczyły jego własne sukcesy? Albo Liegl, który po zmianie kombinezonu nagle skacze "tak sobie" i Martin Schmitt, do niedawna bardzo dobry skoczek. Nie wspomnę już o Svenie...Oni też są tylko ludźmi, a nie automatami do wygrywania.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Coś dzisiaj sobie raczej nie poskaczą,dmucha podobno ostro.Jeżeli zaczną skakać to pewnie odbedzie się tylko jedna seria,więc po co zaczynać?
Gratulacje dla TVP.Oczywiście w trakcie skoków po raz kolejny pokazują na TVP3 mecz PLK .Co za cymbały tam siedzą!Skup opakowaniach szklanych i relacje TVP-problem od wieków nie do rozwiązania
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
robox napisał(a)
Wczoraj dałem wycisk pilotowi, tu skoki, tam mecz Gipsaru i Noteci.
Dzisiaj Polonia niespodziewanie pokonała Trefl 78:75.Co ciekawe objęła pierwsze prowadzenie około minuty przed końcem czwartej kwarty.
Realizator się popisał-statystyk w trakcie meczu i po zakończeniu bez liku Do tego jakieś przeskoki w relacji z meczu(wersja skrócona ,czy cuś...?)
Co do konkursu dzisiejszego z góry było wiadomo jak się może skończyć.Kasiorka jak zwykle ważniejsza.
Jakaś dziwna ta wkurzona mordkaLast edited by Pogoniarz; 2003-12-21, 15:54.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
perłyfan napisał(a)
Bez sensu ten Puchar Świata!!!Co za konkursy, co za pogoda. Myślałem, że ten biedny Azjata się zabił po prostu. Fatalna sprawa. Ale jestem zły!
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Dzisiaj Polonia niespodziewanie pokonała Trefl 78:75.Co ciekawe objęła pierwsze prowadzenie około minuty przed końcem czwartej kwarty
Comment
-
-
perłyfan napisał(a)
Bez sensu ten Puchar Świata!!!Co za konkursy, co za pogoda. Myślałem, że ten biedny Azjata się zabił po prostu. Fatalna sprawa. Ale jestem zły!
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
...Gratulacje dla TVP.Oczywiście w trakcie skoków po raz kolejny pokazują na TVP3 mecz PLK ... relacje TVP-problem od wieków nie do rozwiązania...
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Dopóki sportem rządzą sponsorzy, to nie. Pamiętaj, że PLK rządzi Era, która ma gdzieś skoki. Terminy konkursów skoków ustalają z kolei niemieckie telewizje RTL i ARF, więc nie od TVP to zależy. Zresztą w tym czasie rozgrywa się wiele innych konkurencji, fani biathlonu pewnie też są wkurzeni.
Sporty na powietrzu ogranicza rzecz jasna zapadanie ciemności.
Trochę normalności i można wszystko pogodzić.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Szkoda,tego pierwszego niezbyt udanego skoku Adama.Pettersen był dzisiaj niesamowity,wielkie brawa.
Zastanawiam się cały czas co z pozostałymi polskimi skoczkami-zero w miarę chociaż zadowalających wyników
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment