Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • maleństwo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.10
    • 847

Nie da się ciągle wygrywać. Adam i tak już pokazał wzystkim swoją klasę i możliwości, a jednak ludzie ciągle wymagają od niego, żeby był pierwszy. A co ma powiedzieć np. taki Simon Ammann, którego przytłoczyły jego własne sukcesy? Albo Liegl, który po zmianie kombinezonu nagle skacze "tak sobie" i Martin Schmitt, do niedawna bardzo dobry skoczek. Nie wspomnę już o Svenie...Oni też są tylko ludźmi, a nie automatami do wygrywania.

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Coś dzisiaj sobie raczej nie poskaczą,dmucha podobno ostro.Jeżeli zaczną skakać to pewnie odbedzie się tylko jedna seria,więc po co zaczynać?
      Gratulacje dla TVP.Oczywiście w trakcie skoków po raz kolejny pokazują na TVP3 mecz PLK .Co za cymbały tam siedzą!Skup opakowaniach szklanych i relacje TVP-problem od wieków nie do rozwiązania

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• robox
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.11
        • 8188

Pogoniarz napisał(a)
        Gratulacje dla TVP.Oczywiście w trakcie skoków po raz kolejny pokazują na TVP3 mecz PLK
        Wczoraj dałem wycisk pilotowi, tu skoki, tam mecz Gipsaru i Noteci.

Comment

• perłyfan
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.02
          • 1244

Bez sensu ten Puchar Świata!!!Co za konkursy, co za pogoda. Myślałem, że ten biedny Azjata się zabił po prostu. Fatalna sprawa. Ale jestem zły!
          JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• Pogoniarz
            • 2003.02
            • 7971

robox napisał(a)
            Wczoraj dałem wycisk pilotowi, tu skoki, tam mecz Gipsaru i Noteci.
            Skąd ja to znam.
            Dzisiaj Polonia niespodziewanie pokonała Trefl 78:75.Co ciekawe objęła pierwsze prowadzenie około minuty przed końcem czwartej kwarty.
            Realizator się popisał-statystyk w trakcie meczu i po zakończeniu bez liku Do tego jakieś przeskoki w relacji z meczu(wersja skrócona ,czy cuś...?)
            Co do konkursu dzisiejszego z góry było wiadomo jak się może skończyć.Kasiorka jak zwykle ważniejsza.
            Jakaś dziwna ta wkurzona mordka
            Last edited by Pogoniarz; 2003-12-21, 15:54.

Prawie jak Piwo
            SZCZECIN

Comment

• Himen
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2003.06
              • 129

perłyfan napisał(a)
              Bez sensu ten Puchar Świata!!!Co za konkursy, co za pogoda. Myślałem, że ten biedny Azjata się zabił po prostu. Fatalna sprawa. Ale jestem zły!
              Upadek wyglądał fatalnie. Mam nadzieję, że Koreańczyk wróci do zdrowia.

Comment

• robox
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.11
                • 8188

Pogoniarz napisał(a)
                Dzisiaj Polonia niespodziewanie pokonała Trefl 78:75.Co ciekawe objęła pierwsze prowadzenie około minuty przed końcem czwartej kwarty
                Dzięki dzisiejszym skokom, spokojnie mogłem oglądnąć ten mecz i muszę przyznać, że Prokom mnie rozczarował. W samej końcówce stracić prowadzenie, jak na taki zespół, to porażka. Trener Kijewski (i Winnicki) nie po raz pierwszy daje ciała w ważnych momentach i co ciekawe dalej ma zaufanie u sterników Prokomu.

Comment

• maleństwo
                  • 2003.10
                  • 847

perłyfan napisał(a)
                  Oj, ten wypadek był okropny. Jednak wyglądało mi to na błąd skoczka. Tak się wychylił do przodu jakby skakał do basenu. Ale pogoda też daje w kość. Mnie to wkurza, bo nie mogę sobie w spokoju i raz a porządnie oglądnąć skoków od początku do końca.

Comment

• Krzysiu
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2001.02
                    • 14936

Pogoniarz napisał(a)
                    ...Gratulacje dla TVP.Oczywiście w trakcie skoków po raz kolejny pokazują na TVP3 mecz PLK ... relacje TVP-problem od wieków nie do rozwiązania...
                    Dopóki sportem rządzą sponsorzy, to nie. Pamiętaj, że PLK rządzi Era, która ma gdzieś skoki. Terminy konkursów skoków ustalają z kolei niemieckie telewizje RTL i ARF, więc nie od TVP to zależy. Zresztą w tym czasie rozgrywa się wiele innych konkurencji, fani biathlonu pewnie też są wkurzeni.

Comment

• Pogoniarz
                      • 2003.02
                      • 7971

Krzysiu napisał(a)
                      Dopóki sportem rządzą sponsorzy, to nie. Pamiętaj, że PLK rządzi Era, która ma gdzieś skoki. Terminy konkursów skoków ustalają z kolei niemieckie telewizje RTL i ARF, więc nie od TVP to zależy. Zresztą w tym czasie rozgrywa się wiele innych konkurencji, fani biathlonu pewnie też są wkurzeni.
                      Tak ,tylko,że w naszym kraju pracuje się w też w soboty(niedziele i święta też oczywiście)Relacja o 13:30 w sobotę z hali to idiotyzm!
                      Sporty na powietrzu ogranicza rzecz jasna zapadanie ciemności.
                      Trochę normalności i można wszystko pogodzić.

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• Pogoniarz
                        • 2003.02
                        • 7971

Szkoda,tego pierwszego niezbyt udanego skoku Adama.Pettersen był dzisiaj niesamowity,wielkie brawa.
                        Zastanawiam się cały czas co z pozostałymi polskimi skoczkami-zero w miarę chociaż zadowalających wyników

Prawie jak Piwo
                        SZCZECIN

Comment

• adam1975
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2003.10
                          • 160

Ja jestem nadal pełen optymizmu i mam nadzieje że zacznie skakać jak w latach poprzednich
                          piwo to nasze paliwo !!!

Comment

• maleństwo
                            • 2003.10
                            • 847

I tak Adam nieźle nadrobił w II serii. Skoczył z 21 miejsca na 9. To też jest jakiś sukces. Dzisiaj Petersen był bezkonkurencyjny, a wielkie brawa należą się Morgensternowi.

Comment

• robox
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.11
                              • 8188

Warto było oglądać ten pierwszy konkurs 4 Skoczni.... dla rekordowego skoku Pettersena .

Comment

• celt_birofil
                                † 2017 Piwosz w Raju
                                • 2001.09
                                • 4469

W drugim konkursie spadł z 15 miejsca na 19
                                A w "generalce" jest 4...
                                Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

Przetwarzanie...
                                X