Niestety przegrali i to w prawie wygranym meczu . A to był chyba kluczowy mecz do awansu, do drugiej rundy Euroligi.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Właśnie w wiadomościach TVP1 podali, że Mateusz Rutkowski został mistrzem świata juniorów. Moje gratulacje.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Niestety T.Sikora słabiutko,a liczył na medal
Koronna konkurencja Tomka to 20 km a to jeszcze przed nami - szanse na medal wciąż są!!!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Mimo,że Adaś nas w tym roku za bardzo nie rozpieszcza to młodzi skoczkowie spisują się coraz lepiej. Może powinienem napisać rewelacyjnie. Drużynowe Wicemistrzostwo Świata Juniorów i dzisiejszy tytuł Mistrza Świata Juniorów Rutkowskiego to bardzo duże sukcesy młodzieży. Może presja tych sukcesów wpłynie korzystnie na Adama. Chciałbym aby tak się stało. Nie mam pretensji do Adama za aktualne wyniki i doceniam to co zrobił dla polskich skoków, lecz apetyt rośnie w miarę jedzenia i chciało by się aby jego sukcesy trwały jeszcze długo. Dobrze że rosną jego następcy, oby tak dalej."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
dzidek1960 napisał(a)
Mimo,że Adaś nas w tym roku za bardzo nie rozpieszcza to młodzi skoczkowie spisują się coraz lepiej. Może powinienem napisać rewelacyjnie. Drużynowe Wicemistrzostwo Świata Juniorów i dzisiejszy tytuł Mistrza Świata Juniorów Rutkowskiego to bardzo duże sukcesy młodzieży. Może presja tych sukcesów wpłynie korzystnie na Adama. Chciałbym aby tak się stało. Nie mam pretensji do Adama za aktualne wyniki i doceniam to co zrobił dla polskich skoków, lecz apetyt rośnie w miarę jedzenia i chciało by się aby jego sukcesy trwały jeszcze długo. Dobrze że rosną jego następcy, oby tak dalej.
Comment
-
-
Renniaczek napisał(a)
Czy ktoś interesuje się jazda figurową ??? Zagórska/Siudek byli trzeci w ME I oby było tak samo ( lub lepiej) na MŚ za miesiąc
Comment
-
-
Ja pamietam, nasz młody dobrze się zapowiadający 42 letni Grzegorz Filipowski. Mistrz czwartego miejsca
Comment
-
-
Pięciu Polaków w Willingen
11.02.2004 08:26
Mateusz Rutkowski sprawdzi swoje możliwości w Willingen / AP
Adam Małysz, Mateusz Rutkowski, Robert Mateja, Wojciech Skupień i Marcin Bachleda. Tak przedstawia się kadra polskich skoczków na dwa najbliższe konkursy o Puchar Świata, które 14 i 15 lutego odbędą się w niemieckim Willingen - donosi "Dziennik Polski".
Do Willingen udaje się aż pięciu naszych skoczków, bowiem w Niemczech, obok sobotniego konkursu indywidualnego zaplanowano także niedzielną rywalizację drużynową.
We wtorek Polacy ćwiczyli w austriackim Ramsau. Na skoczni razem trenowali aktualny mistrz świata Małysz i najlepszy junior na świecie Rutkowski.
No, wreszcie coś drgnęło. Zobaczymy jak Mateusz Rutkowski sobie poradzi. Zdrowie chłopaków.
(wiadomość przekopiowana z Interii).
Comment
-
Comment