Sikora znowu na pudle tym razem drugi
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
3 sekundy od wygranej - będzie dobrze w następnym sezonieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Żal mi Tajnera, gdy Adam zwyciężał było wielu ojców sukcesu. Teraz gdy jest trochę gorzej musi być winny, trafiło na niego. Ja się pytam JAK BYŁO DOBRZE TO KTO KOPAŁ POD ZESPOŁEM I GO ROZWALIŁ???
PZN przypomina mi mojego kierownika. Jak jest dobrze to mówi Ja wam to załatwiłem, to dzięki mnie macie itd. a gdy źle to Wy jesteście temu winni, to wina mistrzów itd. Czyli zasługi sobie a winy innym!"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Orlik Opole pokonał w walce o 5 miejsce w ekstralidze hokeja TKH Toruń. Wielkie gratulacje dla chłopaków.
Comment
-
-
robox napisał(a)
Tajner powiedział DOSYĆ i złożył rezygnację. Ciekawe, kto następcą (podobno obcokrajowiec)?
Comment
-
-
W dzisiejszej Wyborowej najechali na Małysza, że nie lubił dziennikarzy. Nie pierwszy to przypadek, kiedy pismaki powołują się na prawo społeczeństwa do informacji i obowiązki osoby publicznej. Ja natomiast sądzę, że sportowcy są od sportu a nie udzielania wywiadów, w których zresztą niewiele ciekawego można usłyszeć, bo nie da się ciekawie odpowiedzieć na większość pytań zadawanych przez pismaków.
Jak to powiedział kiedyś Roy Keane: I'm fucking payed for playing footbal and that's all, czy jakoś tak.
Sto razy bardziej wolałbym, żeby Małysz miał wyniki, niż czytać milion artykułów wywiadów. Jestem przekonany, że wyniki miałby lepsze, gdyby nie musiał każdego dnia borykać się ze zgrają dziennikarzy. Niechętny stosunek Małysza do dziennikarzy obchodzi chyba najbardziej ich samych. Ja go popieram.
Comment
-
-
Mistrzostwa Świata Dywizji I Hokej na lodzie Gdańsk
Co za mecz z Włochami... My gramy, oni strzelają, a awans się oddalaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment