Widocznie Polacy nie są stworzeni także do siatkówki Ale za to nieźle to wygląda w boksie. Według najnowszego rankingu Michalczewski jest 1. a Gołota 5. Jak dla mnie bomba, tylko żeby te pozycje miały odzwierciedlenie na ringu...
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Chyba trzeba się przygotować na ostatnie miejsce na olimpiadzie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Zbyt wesoła sytuacja nie przedstawia się w koszykarskim Śląsku, odeszli już Greer, Wójcik, a jak donosi dzisiejsza Gazeta Wrocławska, klub rozwiązał kontrakt z Dominikiem Tomczykiem, powodem jest przedłużająca się rehabilitacja po urazie .
No cóż Euroligi nie ma, więc ....
Comment
-
-
robox napisał(a)
Zbyt wesoła sytuacja nie przedstawia się w koszykarskim Śląsku, odeszli już Greer, Wójcik, (..) klub rozwiązał kontrakt z Dominikiem Tomczykiem, powodem jest przedłużająca się rehabilitacja po urazie .
No cóż Euroligi nie ma, więc ....Pawełek 11.12.2006 godz. 14.51
Comment
-
-
piotrsh napisał(a)
a pewnie ze sponsorami nie mają specjalnych problemów nie tak jak moja Pogoń Ruda Śl., która niedawno spadła do II ligi (straszne)Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Podobno przeinwestowali chłopcy, a opinie na temat ówczesnego zarządu nie są zbyt pochlebne delikatnie rzecz ujmując. Więcej na ten temat może powiedzieć Aldach (nasz kolega z Browaru) jako kibic Bobrów i mieszkaniec Bytomia.
Tak czy inaczej szkoda ich, no i derbów Ruda Śl-BytomPawełek 11.12.2006 godz. 14.51
Comment
-
-
Aldach napisał(a)
Nie będę mówił więcej na temat Bobrów bo do dziś nóż mi się w kieszeni otwiera jak pomyślę co działacze zrobili z tym klubem
obecnie klub walczy o wejście do 2 ligi...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment