Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
-
-
Wisła wygrała 3-1 !
Podobno trening w Tychach dobrze im zrobił oraz pobyt w Piramidzie ( miejsce czekramu - Paprocany - miejsce tajemnicze ! )
bo na pewno nie Tyskie - chyba, że tyski sponsor ( tyle jest sponsorskich tematów tu na miejscu a oni musieli przeskoczyć Wisłę !? ).
Uważam, że mecz był przedni.
Ich zdrowie !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksno fakt nie wymenczyłaBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
No i ładnie się porobiło u naszych siatkarzy...Kadziewicz i Ignaczak popili po meczu z Chinami ,Stelmach z nimi podobno tylko łazikował... ale Lozano całej trójeczce podziękował na razie za współpracę i nie pojadą na ME.Niedobrze
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNo i ładnie się porobiło u naszych siatkarzy...Kadziewicz i Ignaczak popili po meczu z Chinami ,Stelmach z nimi podobno tylko łazikował... ale Lozano całej trójeczce podziękował na razie za współpracę i nie pojadą na ME.Niedobrze
Comment
-
-
Wczoraj po meczu Pogoni poszliśmy z Anią na Mityng Gwiazd w Skoku o Tyczce ,który odbył sie na placu Zamenhoffa .Co do gwiazd ,to była Nią w sumie tylko Monika Pyrek i uzyskała bardzo dobry wynik 4.55 .Mnóstwo ludzi ,super zabawa-oby tak dalej Co ciekawe w tym samym dniu Ania Rogowska pobiła w niemczech rekord Polski wynikiem 4.82.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Niestety po wczorajszej wygranej z Chorwacją, dziś nasi siatkarze nie sprostali Ruskim.(1:3).
Mam nadzieję, że z Makaroniarzami będzie lepiej.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Powidziałbym, że nie sprostali Baranowowi. Moja słaba głowa nie obejmuje jak można stracić 7 punktów prowadząc 16:10. W ważnych meczach jedynie Polacy tak potrafiąTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumPowidziałbym, że nie sprostali Baranowowi. Moja słaba głowa nie obejmuje jak można stracić 7 punktów prowadząc 16:10. W ważnych meczach jedynie Polacy tak potrafią
Niestety nasi nie mają mentalności zwycięzców...
Koszykarze też są blisko dna po porażce z Estonią-źle się dzieje oj źle.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Po koszykarzach dno osiągnęła siatka. Chyba trzeba się przyzwyczaić, że nic nigdy nie osiągną. Banda słabych frajerówTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumPo koszykarzach dno osiągnęła siatka. Chyba trzeba się przyzwyczaić, że nic nigdy nie osiągną. Banda słabych frajerów
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Po prostu znowu uwierzyłem, że mamy nową drużynę która w końcu coś wygra dlatego tak wielkie moje rozczarowanie.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumPo prostu znowu uwierzyłem, że mamy nową drużynę która w końcu coś wygra dlatego tak wielkie moje rozczarowanie.
A tak na serio, to problem reprezentacji chyba nie tkwi w umiejętnościach, ale w umiejętnym ich pokazywaniu.
Cóż z tego, że mamy 'ciekawych' środkowych, skoro nikt ich się nie boi. Cóż z tego, że objawił się niedawno Mariusz Wlazły, skoro boi się On akcji decydujących o wyniku seta. I żadna jego 'Ku...a' czy 'W Pi...u' potem nie pomogą.
Przede wszystkim brak w naszej ekipie lidera. I tak było już od dawna. W każdym meczu lider kreuje się samodzielnie (no może poza Gruszką jako kapitanem i ostatnio Wlazłym). Ileż to razy okazywało się, że swój dzień miał Świderski, Papke, Szczerbaniuk, sensacyjnie odkryty Gabrych czy zapomniany już Marcin Nowak. Jakoś od dawna wyznawana jest zasada 'Jak komuś wychodzi to na Niego gramy'. I wtedy okazuje się, że w decydujących momentach ZAWODZI.
Nie mamy takiego Miljkovica, Grbica, Kazakowa, Abramowa, Giby, Gianiego, Sartorettiego czy Granvorki. Każdy z nich może grać dość długo fatalnie, aż coś zaskoczy i już. Przypominam choćby mecz półfinałowy Ligi Światowej z Serbami i metamorfozę Miljkovica.bla bla bla
Comment
-
Comment