A ja jeszcze nie zdążyłem pogratulować Skrze Bełchatów - no chłopaki liga mistrzów jest Wasza
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Na pewno w niedzielę a może iw sobotę wybieram się z nowym fanem hokeja na mecz na szczycie.Gramy z kandydatem do I ligi KTH Krynica.Powinny być dobre mecze.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
hokej - ekstraklasa
GKS Tychy - Cracovia Kraków
2 - 1
Cracovia wreszcie pokonana na neutralnym lodowisku w Janowie przy pustych trybunach.
W Tychach wciąż awaria lodowiska ( od początku sezonu ), same straty, pachnie to sabotażem.
Szkoda tylko, że gole strzelali Słowacy : Belica i Kotlarik.
Wasze : i dla Cracovii
Comment
-
-
A dziś niestety zgodnie "z planem" 3:0 w plecy z Brazylijkami.
Ale Chinki może będą do ogrania, gdyż na razie zbierają baty.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaA dziś niestety zgodnie "z planem" 3:0 w plecy z Brazylijkami.
Ale Chinki może będą do ogrania, gdyż na razie zbierają baty.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJakoś nie sądzę.Mam nadzieję,że pokonają jeszcze Koreanki i to by było raczej na tyle.Przepaść pomiędzy Europą ,a resztą Świata jest ogromna.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzPrzepaść pomiędzy Europą ,a resztą Świata jest ogromna.
Przecież od Azji dzieli nas tylko Ural i/lub Cieśnina Bosfor a i do Afryki też niedaleko (30 minut promem z Giblartaru - w sam raz na )bla bla bla
Comment
-
-
Niestety dzisiaj rano oglądałem mecz naszych siatkarek z Koreą i nie chodzi o sam wynik 2:3 ,ale o zaangażowanie.Grały tak jakby za karę,bez werwy ,animuszu,dosłownie z musu.
Przepraszały za mecz z USA,a co powiedzą po tym...
Przykro było oglądać nasze złotka
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
No i niestety znowu porażka w kiepskim stylu. Ale, szczerze powiedziawszy to ja się nawet nie dziwię - to jest już piąta wielka impreza tego zespołu w tym roku. Poza tym gra się w zasadzie jedynie o prestiż, trudno więc wiele z siebie wycisnąć, tym bardziej, że sezon ligowy i pucharowy właśnie się rozpoczął - reprezentacja reprezentacją a żyć z czegoś trzeba.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzPrzepaść pomiędzy Europą ,a resztą Świata jest ogromna.
Comment
-
-
Wczoraj w derbowym meczu hokeja Polonia poległa z Jastrzębiem 6:7.Po przespanych pierwszych dwóch(1:4) tercjach,obudzili się w trzeciej którą wygrali 5:3.Ostatnią tercję grali świetnie niestety sędzia trochę pomógł gospodarzom i meczu nie wygraliśmy.Dzisiaj nie jadę do Jastrzębia a coś mi mówi,że dzisiaj wygrają.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
W niedzielę nie pojechałem do Jastrzębia a tam Polonia pokonała miejscowych 5:4Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
W kwalifikacjach Adaś 4 a Ahonen DNS2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMyślisz że istnieje tu jakiś związek przyczynowo-skutkowy?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment