Żeby było jasne do końca - nie może być dla mnie autorytetem żaden gość, który żyje z okładania się po twarzy. Fakt, mogę im zazdrościć pieniędzy, które w ten sposób zarabiają. Ja po drugim treningu na ringu po prostu uciekłem. Ale mogę darzyć szacunkiem takich ludzi, jak Pietrzykowski, Szczepański, Kulej czy bracia Skrzeczowie, którzy wybrali sobie taką drogę życiową. Rzecz w tym, że oprócz bicia po mordzie zrobili jeszcze w życiu coś pozytywnego.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WisniaAndrew Gołota na zawsze jest i pozostanie w mojej pamieci jako kanon prawdziwego boksera.
ps.
O ile wiem to Gołota ma Andrzej na imię.No ale mogę sie mylić.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WisniaAndrew Gołota na zawsze jest i pozostanie w mojej pamieci jako kanon prawdziwego boksera.
- o gustach się nie dyskutuje, ale widać że jesteś młodą osobą skoro nie znalazłeś sobie ciekawszego idola. Nawet wśród bokserów kilka ciekawszych postaci byś znalazłWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkAWalki Michalczewskiego czy Adamka to nie to samo. W tych przypadkach nie ma takiej adrenaliny która pozwoliłaby osiągnąć to coś co ma miejsce w przypadku Gołoty
. Może zabrzmi to kontrowersyjnie ale wg. mnie Andrzej Gołota to jedyna osoba obok Ś.P Jana Pawała II która była obdarzona tak wielkim zaufaniem Polaków.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksale co osiągnąć ,chyba tylko kasę
TO JUŻ PRZEGINKA NA PODSTAWIE CZEGO TAK SĄDZISZ?
Tak jak mówiłem wcześniej, żadne inne walki nie wyzwalają we mnie tyle emocji co walki Gołoty w królewskiej wadze ciężkiej. Faktem jest że oglądając walki Adamka czy Michalczeskiego również jestem podekscytowany ale to nie to samo.
Co do tej przeginki może i masz rację. Napisałem to pod wpływem emocji. Jan Paweł II jest osobą szczególną która bardzo wiele dla mnie znaczy. Nigdy nie będzie drugiego takiego człowieka jak On. W swoim życiu osiągnął pułap którego nikt długo nie przeskoczy. Jego dokonania wiele dla mnie znaczą. Wracając do Gołoty nie przypominam sobie wydarzenia dla którego 3/4 naszego narodu zarywałoby noc aby obejżeć jakies widowisko tak jak to miało miejsce w przypadku walk waszego "antybohatera". Rozumiem że moja wypowiedź wywołała wasze ździwienie ale ja wychowywalem się na walkach wyżej wspomnianego Pana Andrzeja. Nie dane mi było oglądać olimpiad podczas których walczyli Jerzy Kulej czy bracia Skrzeczowie choć też cenię ich za to co zrobili dla polskiego sportu. Nie można jednak powiedzieć że Gołota jest postacią bezbarwną która nic nie osiągnęła. Niechce nikogo uraźić ale docinki dotyczące kasy jaką zgarnął na ringu są dla mnie niezrozumiałe. Odbieram to jako rodzaj zazdrości. Mnie nie interesuje to ile zarobił. Cieszę się że dzieki niemu przeżyłem to co przeżyłem. Nie oceniam go przez pryzmat kasy. Nawet jeśli udało mu się zrobic karierę przypadkiem to chwała mu za to. Cenię go za to jakim jest sportowcem. Nikt nie wmówi mi że jego walka choćby z Chris'em Byrdem była kiepska w wykonaniu Gołoty. Pokazała jedynie prawdziwą wartość naszego championa. Co do ostatniej walki zabrakło jedynie silnej psychyki. To jedyna wada Gołoty. Gdyby nie to byłby wielki!!!Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Gołota jest fizolem, który nawet nie potrafi się poprawnie wypowiadać w języku ojczystym. Gówno mnie obchodzi, kogo pobił i kto jego pobił. Jest to po prostu prymitywna figura, która tak samo nadaje się na bohatera, jak Czapajew - zwykły bandzior i tyle.
Jeżeli jego walki budzą w tobie jakieś wyższe uczucia, to mogę tobie jedynie współczuć. We mnie budzą jedynie niechęć do TVP.Last edited by Krzysiu; 2006-01-07, 22:55.
Comment
-
-
Gołota jest zwykłym neandertalczykiem i nic więcej.Bardzo daleko mu do wielkiego sportowca czy boksera.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuGołota jest fizolem, który nawet nie potrafi się poprawnie wypowiadać w języku ojczystym. Gówno mnie obchodzi, kogo pobił i kto jego pobił. Jest to po prostu prymitywna figura, która tak samo nadaje się na bohatera, jak Czapajew - zwykły bandzior i tyle.
Jeżeli jego walki budzą w tobie jakieś wyższe uczucia, to mogę tobie jedynie współczuć. We mnie budzą jedynie niechęć do TVP.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Myślałem, że juz się nie doczekam. A jednak od wczoraj na Eurosporcie zagościły Mistrzostwa Świata w Darcie. W normalnej zawodowej wersji na tarczach sizalowych. Transmisje codziennie (dzisiaj i jutro o 21.00, we wtorek o 19.00) kolejne dni można sprawdzić na www.eurospotr.pl."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannMyślałem, że juz się nie doczekam. A jednak od wczoraj na Eurosporcie zagościły Mistrzostwa Świata w Darcie. W normalnej zawodowej wersji na tarczach sizalowych. Transmisje codziennie (dzisiaj i jutro o 21.00, we wtorek o 19.00) kolejne dni można sprawdzić na www.eurospotr.pl.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannMyślałem, że juz się nie doczekam. A jednak od wczoraj na Eurosporcie zagościły Mistrzostwa Świata w Darcie..
Z takich dziwnych sportów to bardziej mi odpowiada Curling.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotKiedyś oglądałem chyba jeszcze na Screensporcie.Ale tak bez zachwytu.
Z takich dziwnych sportów to bardziej mi odpowiada Curling.
Kiedyś miałem w planach załozyc drużynę, ale podupadlo! Bo to k...de drogi sport
Zaje...ty to sport (niczym w szachach trza kombinować, a i żeby pchnać butla gazową, ważaća 20 kg, 20 m dokładnie w punkt to trzeba juz umieć), ale podobno najfajniejsze są imprezy po zawodach, wspólne dla wszystkich ekip
Jakby sport stworzony dla browarowiczówPoszukuję
Comment
-
-
KLAASEN Mistrzem Świata w Darcie szok... mega niespodzianka... ale jak ten chłopak rzucał
Dla nie zorientowanych gościu był debiutantem na MŚ w listach rankingowych przed turniejem zajmował miejsce koło 102 czy 105 i odprawił z kwitkiem wszystkich utytułowanych faworytów. No ale jak tak się rzuca... Wielkie brawa !!!"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment