Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kiszot
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2001.08
    • 8108

No i o bytomskiej I lidze w hokeja można tylko pomażyć.Ech życie,jak nie było kasy to była gra.teraz jest kasa a nie ma gry.
    Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
    1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
    Mein Schlesierland, mein Heimatland,
    So von Natur, Natur in alter Weise,
    Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
    Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• ZIOMEK2
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.09
      • 2523

Znowu chamstwo w polskiej TV jak wszędzie i na co dzień !

W TVP3 bez zapowiedzi przerwano hokejowy mecz GKS - Cracovia i to przed samymi karnymi !
      Ostatecznie chyba 7:6 na Cracovii i 2:0 w meczach, a GKS już dwukrotnie prowadził ( 2:0 i 5:3 ), szkoda !

Tempo wolne, gra bez przekonania i zacięcia - chyba był to sparing !? jak to Tyskie prawie na medal !?

Comment

• YouPeter
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.05
        • 2379

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
        Znowu chamstwo w polskiej TV jak wszędzie i na co dzień !

W TVP3 bez zapowiedzi przerwano hokejowy mecz GKS - Cracovia i to przed samymi karnymi !
        W TVP Kraków pokazano do końca z karnymi.
        Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• Maremali
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.05
          • 1955

W drugim spotkaniu półfinałowym BOT Skra Bełchatów - PZU AZS Olsztyn 3:2 w meczach na razie 1-1. Wszyscy zawodnicy cały ponad 2 i pół godzinny meczyk na pełnych obrotach. Olsztyniacy deczko spieprzyli 2 seta. Wspaniały występ Wlazłego.
          http://maremali.web-album.org/

Comment

• Pogoniarz
            † 1971-2015 Piwosz w Raju
            • 2003.02
            • 7971

Ja wczoraj pooglądałem galę boksu w Siedlcach.Poziom w/g mnie słabiutki.Walka wieczoru stała na bardzo słabym poziomie.Wygrał Diablo,ale mnie rozczarował.

Prawie jak Piwo
            SZCZECIN

Comment

• perłyfan
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.02
              • 1244

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
              Ja wczoraj pooglądałem galę boksu w Siedlcach.Poziom w/g mnie słabiutki.Walka wieczoru stała na bardzo słabym poziomie.Wygrał Diablo,ale mnie rozczarował.
              Dokładnie. Bardzo mało czystych ciosów, obaj bali się zaryzykować i było bardzo nudno.
              JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• babalumek
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.02
                • 1207

Walki nie widziałem bo balowałem na koncercie, ale można się było tego spodziewać. Włodarczyk ma styl taki że spokojnie boksuje, nawet oddaje rywalowi inicjatywe i czeka na swój moment żeby rywala dopaść. A że ten Amerykanin był wyższy i nie jakiś kelner tylko dobry doświadczony bokser, to podejść się nie dał i stąd wygrana naszego na punkty. Dobrze że i tak wygrał bo bałem się że może się spalić i głupio przegrać walkę...
                MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• ZIOMEK2
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2004.09
                  • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter
                  W TVP Kraków pokazano do końca z karnymi.
                  ... no widzisz - tak blisko a tak różnie, ale już po wszystkich zawodach jak zapewne wszyscy wiedzą !?
                  4:1 dla Cracovii i ona Mistrzem jest, to było do przewidzenia bo pasywna gra GKS-u i ten piątkowy zarazem kluczowy mecz ... stało się, srebro też w cenie, były problemy z lodowiskiem, później z zawodnikami ...

Gratulacje dla krakowskiego hokeja !

... a Pan Sikora nam trochę postrzelał po igrzyskach ... ostatecznie czwarty - BRAWO !
                  Pierwsza pozycja w sprincie i trzecie miejsce ze startu wspólnego też cieszą !

Brawo Tomaszu !

Comment

• biermann
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.09
                    • 2552

Mistrzostwa Świata w snookerze rozgrywają się pełną parą, a tu o tym cicho . Mój faworyt Ronnie O'Sullivan z pewnymi oporami ale jednak wygrał w drugiej rundzie z Rayanem Day 13:10
                    Last edited by biermann; 2006-04-24, 23:20.
                    "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
                    Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
                    Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
                    Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
                    Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• kony
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2005.08
                      • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
                      Mistrzostwa Świata w snookerze rozgrywają się pełną parą, a tu o tym cicho . Mój faworyt Ronnie O'Sullivan z pewnymi oporami ale jednak wygrał w drugiej rundzie z Rayanem Day 13:10
                      A mój faworyt (John Higgins) odpadł już w pierwszej rundzie, podobnie zresztą jak i kilku innych "pewniaków"
                      W tej sytuacji będę chyba kibicował młodemu S. Murphy'emu (a niech ma tytuł drugi raz z rzędu).
                      Nie ukrywam że cieszy mnie również dobra forma Ronniego, widać że mu znowu zaczęło zależeć na snookerze a to najważniejsze
                      Póki co, trzeba korzystać z tych jakże urokliwych wieczorów przed telewizorem ze szklanką dobrego piwa w dłoni

Comment

• Aldach
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.07
                        • 1269

A mój ulubiony Peter Ebdon jak na razie idzie jak burza. Taka dosyć powolna burza, ale zawsze.

A tak z innej dyscypilny. Nasi hokeiści pokazali ile jest wart nasz hokej i przegrali ze słabiutką Litwą Jeśli ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości co do możliwości awansu do grupy A to już ich nie ma

Comment

• Pogoniarz
                          † 1971-2015 Piwosz w Raju
                          • 2003.02
                          • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach

A tak z innej dyscypilny. Nasi hokeiści pokazali ile jest wart nasz hokej i przegrali ze słabiutką Litwą Jeśli ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości co do możliwości awansu do grupy A to już ich nie ma
                          Kilka razy chciałem napisać o tym blamażu,ale nie miałem zdrowia
                          W wygranym meczu z Estonią 3:1 grali niewiele lepiej...

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• peter007
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.06
                            • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach
                            Nasi hokeiści pokazali ile jest wart nasz hokej i przegrali ze słabiutką Litwą Jeśli ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości co do możliwości awansu do grupy A to już ich nie ma
                            Jak na razie wygląda na to, że ta Litwa nie jest taka słabiutka jak ją "fachowcy" ocenili. Urwali też punkty Holendrom
                            Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Bombadil13
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2005.05
                              • 2479

Czy jest kandydat na następcę Armstronga?

Fachowcy zastanawiali się, czy jest jakiś kolarz który jest w stanie zastąpić Lance'a. Media i nie tylko kreowały Toma Boonena, ale to przecież wybitny specjalista od klasyków. Czy taki zawodnik może zdominować kolarski peleton? Czy zawodnik, który nie ma szans zaistnieć (a może się mylę) w końcowej klasyfikacji TdF może być generałem peletonu?
                              A w zeszłym roku w TdF błysnął jeden młody zawodnik? Był długo posiadaczem białej koszulki... na najtrudniejszych podjazdach jechał w tempie Armstronga, wygrał etap TdF i kontuzja wyeliminowała go z dalszej części wyścigu. Ale jego telent zauważył na konferencji sam Lance.
                              Obecny sezon zaczął spokojnie, ale rozkręca się z wyścigu na wyścig. Wygrał, już w tym sezonie dwa wyścigi Pro Tour, a teraz błyszczy w TdR.
                              Czy Alejando VALVERDE BELMONTE, bo o nim mowa ma sznase wygrać tegoroczny TdF i na dlugo zdominować kolarskim peleton?
                              Moim zdaniem tak, ma wszystko czego do tego potrzeba. Wygrywa w sprinterskich pojedynkach (jak LA za młodu) i wspaniale jeździ w górach. Jeździ w silnej dobrze, radzącej sobie w górach grupie. Pytanie tylko czy forma nie przyszła zbyt wcześnie. LA nigdy nie błyszczał w tak wczesnej fazie sezonu. Bywało tak, że w tym czasie nawet w Europie nie startował, tylko przygotowywał się do TdF.
                              Mimo wszystko Alejandro Valverde jest dla mnie głównym kandydatem do zwycięstwa w TdF, może i we VdE oraz klasyfikacji Pro Tour. Jeśli tak by się stało byłby wielki i od razu wszedł do galerii sław. Czego serdecznie mu życzę
                              PS. Mam tylko nadzieję, że ominą go wpadki z EPO i tym podobnymi.
                              Poszukuję

Comment

• żąleną
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.01
                                • 13239

Ja nie jestem w stanie się pasjonować kolarstwem, bo po prostu nie wierzę w czystość ani jednego zawodnika. Tak samo z resztą sportów typowo wydolnościowych.

Comment

Przetwarzanie...
                                X