No i okazało się,że nasz hokej stoi na wysokim światowym poziomie.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Last edited by kiszot; 2006-04-30, 03:02.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąJa nie jestem w stanie się pasjonować kolarstwem, bo po prostu nie wierzę w czystość ani jednego zawodnika. Tak samo z resztą sportów typowo wydolnościowych.
A kolarstwo... od czasu gdy zrozumiałem o co tam naprawdę chodzi, uważam za najbardziej drużynowy sport jaki znam (odważna teza), bo nie znajduję nigdzie takiego poświęcenia jednostki dla "dobra" innego.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąHm... Ale drużyna nie pracuje na siebie, a na chwałę jednostki. I w sumie też jest to oszukaństwem, bo pisze się, że wygrał Lance Armstrong.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
A w innych sportach drużynowych jest inaczej? Jest drużyna, jest jakaś gwiazda do błyszczenia, a tłum ludków zapieprza, by zarobić na życie. W zespołach muzycznych jest inaczej? kilku stoi przy instrumentach, a trzystu biega z kablami, światłem, nagłośnieniem i innymi przyziemnymi sprawami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2MŚ hokejowej elity trwają, zaś polska telewizja prawie milczy ( chyba ku chwale ojczyzny !? ), jedynie Polsat coś tam brzęczy a tam po przebudzeniu Słowacja wygrywa ze Szwecją 5:3 !
Brawo !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2MŚ hokejowej elity trwają, zaś polska telewizja prawie milczy ( chyba ku chwale ojczyzny !? ), jedynie Polsat coś tam brzęczy a tam po przebudzeniu Słowacja wygrywa ze Szwecją 5:3 !
Brawo !Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Milczy, bo ani to nie jest nasz sport narodowy, ani nie występuje tam nasza kadra. Dla mnie to oczywiste.
Oprócz powyższego, hokej na lodzie jest ciekawą dyscypliną, zaś jej kibice bardziej wychowani od tych piłkarskich ... ale jak się to mówi:
" każdy Polak piłkę kopie, zaś w przerwach skacze na nartach, trochę lepiej trochę gorzej ! "
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2[...] hokej na lodzie jest ciekawą dyscypliną, zaś jej kibice bardziej wychowani od tych piłkarskich [...]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyA bo ja wiem - mniej ich jest generalnie, to trudniej sprokurować jakieś porządne zamieszki. Przecież i na meczach hokeja w naszej lidze zdarzały się zadymy...
Nie słyszałem ostatnio, żeby hokeiści z miasta X zdemolowali starówkę w mieście X lub Y !?
Na pewno ilość i siła przeważają w piłce nożnej wśród kibiców.
(...)
Ciekawe jak to zrobili Słowacy, że w 100sek odpadli z dalszych rozgrywek ? Ale na szczęście pozostali jeszcze Czesi - jak to dobrze mieć dublerów !?
Może ktoś oglądał słowacki pojedynek ?
Comment
-
-
Coś dzisiaj dziwny dzien w sporcie
Kuszczakowi strzela gola bramkarz, ale moim zdaniem jeszcze lepszy numer dali sędziowie w GP w Ostrawie. W biegu na 3000 m z przeszkodami biegli se chłopaki i gdy mieli dwa okrązenia do końca zabrzmiał dzwonek oznaczający rozpoczęcie ostatniego okrążenia. No to dali chłopaki z kopyta i po zakończeniu kółka odpoczywają. Gdy mijali linię mety znowu zabrzmiał dzwonek, ale skąd mieli wiedzieć, że dzwonią na nich. Więc ciesza się chłopaki, jedni że wygrali, drudzy że bieg się skończył. A tu biegnie ktoś donich i krzyczy: E Ty jeszcze jedno kółko zapier...j. No to chłopaki rura....
Koniec końców wygrał reprezentant Austrii, a Kenijczycy byli daleko Chyba po raz pierwszy Austryjak wygrał w biegu na 3000 przeszkodami w GP.
Ciekaw teraz jestem co wymyślą organizatorzy. Przecież tu chodzi o grubą kasę. A sędziowie tak ciała dali. Ja bym ich chyba zagryzł, gdyby to mnie tak w ciula zrobili.Poszukuję
Comment
-
Comment