Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNiby dlaczego Szumi nie miał pecha skoro nie ukończył wyścigu?
Comment
-
-
"Niedokręcone" koło, to nie jest żaden pech. Tak samo nie jest pechem awaria samochodu na ostatnim okrążeniu. To brak kwalifikacji zespołu mechaników, przekroczenie dopuszczalnych obciążeń auta itp. Pech jest wtedy, gdy na tor wybiegnie pies, albo kibic imbecyl rzuci w samochód puszką piwa, albo odłamek z kolizji innych aut walnie w nadjeżdżający pojazd. Zdarzenia, na które mają wpływ kierowcy, mechanicy, konstruktorzy trudno rozpatrywać w kategoriach losowych.
Bardzo podoba mi się regulamin Formuły 1. Schumacher, który bodaj 2 okrążenia przed końcem zjechał do boksu, wyścig ukończył, ba wyprzedził nawet tych, którzy na torze pozostali. Pewnie ma to jakąś logikę, ale na trzeźwo trudno to zrozumieć.
Comment
-
-
Zespół Formuły 1 BMW Sauber i kierowca Jacques Villeneuve rozwiązały za porozumieniem stron kontrakt. Oznacza to, że do końca sezonu Kanadyjczyk nie będzie startował w barwach tego teamu, poinformowało kierownictwo ekipy.
Narazie jeszcze nie podjęto decyzji kto zastąpi Villeneuve-a w pozostałych wyścigach.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterNarazie jeszcze nie podjęto decyzji kto zastąpi Villeneuve-a w pozostałych wyścigach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxPrzecież wiadomo, że Kubica zastąpi Villeneuve'a i wystąpi w pięciu pozostałych wyścigach Grand Prix 2006Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Też tak słyszałem. Podali to w TVN24Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Nasi siatkarze wygrali po dość słabym meczu z Japonią 3:1 i co nam to dało,ano niewiele,gdyby nie ostatni set wygrany do 13,to byśmy jeszcze stracili do Serbów.
Co za debil wymyślił ten system w LŚ To chore, można wygrać cudem wszystkie mecze po 3:2,a inna druzżna po 3:0,ale i tak ta pierwsza będzie pierwsza w tabeli
Powinno byc jak zawsze-ilość punktów,bezpośrednie spotkania,potem stosunek setów,dopiero potem małych punktów;a tu wymyślili jakiś cyrk ze stosunkiem małych punktów
z innej beczki,Nasze Złotka zagrały fatalne trzy spotkania w GP i to u siebie...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzPowinno byc jak zawsze-ilość punktów,bezpośrednie spotkania,potem stosunek setów,dopiero potem małych punktów
Były sytuacje, że przy stanie 16:4 drużyna przegrywająca wpuszczała na boisko samych rezerwowych i kończyło się 25:10 (to nie było atrakcyjne). Wpadli na pomysł i zrobili nowy system (jak dla mnie chory- aczkolwiek zmuszający do walki o każdy punkt, nawet w przegranym secie).
Przyznam, że dla mnie bardziej sprawiedliwy jest system zapodany przez CiebiePoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Od zawsze ważniejszy był stosunek setów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Może i powinno być, ale napewno nie jak zawsze Nie pamiętam czasów, by w siatkówce decydował bezpośredni mecz. Od zawsze (choć to stwierdzenie umowne) ważniejszy był stosunek setów. A nowy system wymyślili do dlatego, że:
Były sytuacje, że przy stanie 16:4 drużyna przegrywająca wpuszczała na boisko samych rezerwowych i kończyło się 25:10 (to nie było atrakcyjne). Wpadli na pomysł i zrobili nowy system (jak dla mnie chory- aczkolwiek zmuszający do walki o każdy punkt, nawet w przegranym secie).
Przyznam, że dla mnie bardziej sprawiedliwy jest system zapodany przez Ciebie
Co do naszych siatkarzy.Wstydu nam nie przynieśli Zagrali całkiem nieźle,choć zafundowali nam dreszcowca z USA i Japonią.Z Serbami zawsze grało nam się bardzo ciężko i tak też było tym razem
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNo tak,ale może zajść taka sytuacja,że musisz odrobić 6 małych punktów,prowadzisz w secie 21:20 i lepiej wtedy go przegrać ,więc albo wprowadza się rezerwowych ,albo wali po autach.W następnym jest szansa wygrać powiedzmy do 15.Także ten system nie wymyślił nikt rozsądny.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzCo do naszych siatkarzy.Wstydu nam nie przynieśli Zagrali całkiem nieźle,choć zafundowali nam dreszcowca z USA i Japonią.Z Serbami zawsze grało nam się bardzo ciężko i tak też było tym razemPoszukuję
Comment
-
Comment