Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterTo nie są mistrzostwa świata, że mają grać lepsi.
To co robi na MŚ w koszykówce Senegal? Z całym szacunkiem dla Senegalczyków, ale mógłbym wskazać conajmniej kilkanaście reprezentacji lepszych od Senegalu.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13To na Mistrzoswach Świata startują najlepsi? Nie wiedziałem!!!
To co robi na MŚ w koszykówce Senegal? Z całym szacunkiem dla Senegalczyków, ale mógłbym wskazać conajmniej kilkanaście reprezentacji lepszych od Senegalu.
Na MŚ biorą udział najlepsi reprezentanci poszczególnych części świata.
A propos Senegalu, to z tego co pamiętam mieli większe "sukcesy" we wprowadzaniu zawodników do NBA niż np. Grecy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyA propos Senegalu, to z tego co pamiętam mieli większe "sukcesy" we wprowadzaniu zawodników do NBA niż np. Grecy.Poszukuję
Comment
-
-
Finał LŚ już bez Włochów (3 mecze, 3 porażki). 3 miejsce w grupie eliminacyjnej za Rosją i Francją to jednak nie przypadek! Brak formy bądź zasłona dymna przed zbliżającymi się MŚ Przed przyznaniem "dzikiej karty" miałem nadzieje że bonusem zostanie obdarowana Kuba lub Polska. No cóż, Włosi podobno mieli prezentowac sie lepiej a szybko pożegnali się z moskiewskimi parkietami! Szkoda tylko że TVP transmituje jedynie sam finał a nie całe zawody
Comment
-
-
Robert robił co mógł, ale widać było , że jego bolid jest wolniejszy od innych. Nie ma co narzekać, będzie coraz lepiej. I tak dzisiaj był liderem swojego Teamu. A niedawno moglismy tylko pomarzyć o takiej sytuacji. Zupełnie inaczej ogląda sie F1 jak jedzie Polak.
Za dwa tygodnie mój ulubiony tor MONZA
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekCoś te silniki BMW, jak by moc traciły.Wątpię żeby była to sprawa ogumienia, gdyż w poprzednich sezonach silniki zachowywały się podobnie. No chyba, że jestem w błędzie i BMW nie dostarczało silników do Williamsa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachDzisiejsza Wyborcza podaje, że słabsza jazda w drugiej części wyścigu to wina właśnie ogumienia.
Comment
-
-
Jak się Wam podoba występ naszych Złotek?
Oglądałem akurat końcówkę pierwszego seta z Koreankami i całego drugiego.Ten drugi dziwczyny zagrały na poziomie TKKF-u i to żeby Bilans na razie mamy super.Sześć spotkań-sześć porażek...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment