Przy piwie o sporcie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • YouPeter
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 2379

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
    I co? Dlatego mają tam grac z "urzędu"? A może po 10 latach sa po prostu słabsi niz inne druzyny i dlatego sie niezakwalifikowali?
    To nie są mistrzostwa świata, że mają grać lepsi.
    Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• Bombadil13
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.05
      • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter
      To na Mistrzoswach Świata startują najlepsi? Nie wiedziałem!!!

To co robi na MŚ w koszykówce Senegal? Z całym szacunkiem dla Senegalczyków, ale mógłbym wskazać conajmniej kilkanaście reprezentacji lepszych od Senegalu.
      Poszukuję

Comment

• arcy
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2002.07
        • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
        To na Mistrzoswach Świata startują najlepsi? Nie wiedziałem!!!

To co robi na MŚ w koszykówce Senegal? Z całym szacunkiem dla Senegalczyków, ale mógłbym wskazać conajmniej kilkanaście reprezentacji lepszych od Senegalu.
        To co Polacy robią np. na mistrzostwach świata w lekkiejatletyce, skoro USA ma kilkudziesięciu sprinterów szybszych od naszych?

Na MŚ biorą udział najlepsi reprezentanci poszczególnych części świata.

A propos Senegalu, to z tego co pamiętam mieli większe "sukcesy" we wprowadzaniu zawodników do NBA niż np. Grecy.

Comment

• Bombadil13
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.05
          • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
          Na MŚ biorą udział najlepsi reprezentanci poszczególnych części świata.
          Z tym się zgadzam I wcale nie zamierzam przeciwko temu prostestować.
          Poszukuję

Comment

• Bombadil13
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.05
            • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
            A propos Senegalu, to z tego co pamiętam mieli większe "sukcesy" we wprowadzaniu zawodników do NBA niż np. Grecy.
            No nie wiem, ale może masz rację. W każdym razie na MŚ występuje 1 Grek grający w NBA, a Senegalczyków 0- choć to żadna wskazówka- ot taka ciekawostka
            Poszukuję

Comment

• PabloZD
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2005.08
              • 222

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter
              Chyba Włosi też doszli do tego wniosku bo mają juz drugą porażke na koncie, tym razem przegrali 1:3 z Brazylią

Comment

• Bombadil13
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.05
                • 2479

A wracając do MŚ w koszykówce. To Angola dopiero po trzech dogrywkach uległa Niemcom 103:108
                To są jaja! Poska to oprócz Ukrainy jedyny kraj w Europie, który wogóle nie transmituje Mistrzostw Świata! A to podobno druga co do popularności dycyplina sportu.
                Poszukuję

Comment

• arcy
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2002.07
                  • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
                  No nie wiem, ale może masz rację. W każdym razie na MŚ występuje 1 Grek grający w NBA, a Senegalczyków 0- choć to żadna wskazówka- ot taka ciekawostka
                  W NBA jest ich kilku.

Comment

• PabloZD
                    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                    • 2005.08
                    • 222

Finał LŚ już bez Włochów (3 mecze, 3 porażki). 3 miejsce w grupie eliminacyjnej za Rosją i Francją to jednak nie przypadek! Brak formy bądź zasłona dymna przed zbliżającymi się MŚ Przed przyznaniem "dzikiej karty" miałem nadzieje że bonusem zostanie obdarowana Kuba lub Polska. No cóż, Włosi podobno mieli prezentowac sie lepiej a szybko pożegnali się z moskiewskimi parkietami! Szkoda tylko że TVP transmituje jedynie sam finał a nie całe zawody

Comment

• robox
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.11
                      • 8188

Kubica zajął dzisiaj w GP Turcji 12 miejsce i nie zdobył żadnych punktów. Może następnym razem, na torze Monza we Włoszech

Comment

• baklazanek
                        † 2014 Piwosz w Raju
                        • 2001.08
                        • 3562

Coś te silniki BMW, jak by moc traciły.Wątpię żeby była to sprawa ogumienia, gdyż w poprzednich sezonach silniki zachowywały się podobnie. No chyba, że jestem w błędzie i BMW nie dostarczało silników do Williamsa.

Comment

• mr-perez
                          † 1971-2008 Piwosz w Raju
                          • 2005.09
                          • 514

Robert robił co mógł, ale widać było , że jego bolid jest wolniejszy od innych. Nie ma co narzekać, będzie coraz lepiej. I tak dzisiaj był liderem swojego Teamu. A niedawno moglismy tylko pomarzyć o takiej sytuacji. Zupełnie inaczej ogląda sie F1 jak jedzie Polak.

Za dwa tygodnie mój ulubiony tor MONZA
                          RTS WIDZEW
                          www.kapsle.piwko.pl

Comment

• Aldach
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.07
                            • 1269

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek
                            Coś te silniki BMW, jak by moc traciły.Wątpię żeby była to sprawa ogumienia, gdyż w poprzednich sezonach silniki zachowywały się podobnie. No chyba, że jestem w błędzie i BMW nie dostarczało silników do Williamsa.
                            Dzisiejsza Wyborcza podaje, że słabsza jazda w drugiej części wyścigu to wina właśnie ogumienia.

Comment

• baklazanek
                              † 2014 Piwosz w Raju
                              • 2001.08
                              • 3562

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach
                              Dzisiejsza Wyborcza podaje, że słabsza jazda w drugiej części wyścigu to wina właśnie ogumienia.
                              Też czytałem o tym już wczoraj. To trochę dziwne, bo przecież opony miał zmieniane dwa razy. I po każdej zmianie słabo jechał. Tak więc jeżeli to są tacy fachowcy, to chyba widzieli, że pierwsza zmiana była dość nieudana? I w drugiej powinni naprawić swój błąd. Dla mnie ewidentnie są to bardziej zaawansowane problemy. Ale co ja tam wiem

Comment

• Pogoniarz
                                † 1971-2015 Piwosz w Raju
                                • 2003.02
                                • 7971

Jak się Wam podoba występ naszych Złotek?
                                Oglądałem akurat końcówkę pierwszego seta z Koreankami i całego drugiego.Ten drugi dziwczyny zagrały na poziomie TKKF-u i to żeby Bilans na razie mamy super.Sześć spotkań-sześć porażek...

Prawie jak Piwo
                                SZCZECIN

Comment

Przetwarzanie...
                                X