Dziś ruszył nasz narodowy Tour De Pologne. Na starcie plejada gwiazd. Ja liczę jednak na Marka Rutkiewicza z grupy Intel bądź na Darka Baranowskiego z grupy Astana. Nie sądzę by Piotr Mazur kreowany na lidera Saunier Duval był w stanie wygrać wyścig podobnie jak Przemysław Niemiec z Miche.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkADziś ruszył nasz narodowy Tour De Pologne. Na starcie plejada gwiazd. Ja liczę jednak na Marka Rutkiewicza z grupy Intel bądź na Darka Baranowskiego z grupy Astana. Nie sądzę by Piotr Mazur kreowany na lidera Saunier Duval był w stanie wygrać wyścig podobnie jak Przemysław Niemiec z Miche.Poszukuję
Comment
-
-
Michael Schumacher konczy kariere w tym sezonie.
Stary lis pewnie znow zdobedzie Mistrzostwo i odejdzie z Formuly 1 w wielkiej chwale.
(nie bedzie sie musial w nastepnym sezonie meczyc z Robertem Kubica, nastepna gwiazda F1)
Wielkie Brawa dla Roberta!
5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Brawo Kubica !!!! Liczę na to , że wielka kariera przed tym gościem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Evans i Schumacher- trzeci będzie Rutkiewicz
A moi faworyci nie zawiedli. Szczególnie Schumacher pokazał się z dobrej strony. Dwa razy z rzędu wygrać na Orlinku to już coś.Poszukuję
Comment
-
-
Coś mi się obiło o uszy, że Warka może stać się sponsorem GKS-u Tychy...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Coś mi się obiło o uszy, że Warka może stać się sponsorem GKS-u Tychy...
Comment
-
-
Dzisiaj zakończyło się letnie GP w skokach narciarskich. Zarówno dzisiejsze zawody jak i klasyfikację generalną wygrał Adam. Należą mu się za to szczere gratulacje! Marzę, aby podobny wynik był na zakończenie sezonu zimowego i tego Mu życzę!"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Zastanawia mnie gra Prokomu.Dwa razy cudem wygrali na wyjeździe i to z przeciętniakami w lidze,teraz przegrali u siebie ,w międzyczasie planowa choć niewielka porażka w Eurolidze.Grają jakoś tak jak Legia w kopaną,w myśl zasady jesteśmy uznaną firmą i zchodźcie nam z drogi,bo dostaniecie baty,a my wczoraj pochlaliśmy porządnie i nie chce nam się zbytnio męczyć.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxA nasze Złotka wygrały drugi swój mecz na MŚ, z Koreą 3:2 i są bardzo bliskie wyjścia z grupy.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment