Ja szukałem informacji o jakimś konkretnym piwie, albo browarze. Nie pamiętam dokładnie, dość, że mi wyskoczyło takie cuś z wyszukiwarki i już zostało
Jak i dlaczego tu trafiliście?
Collapse
X
-
a ja się zapisałem po zlocie w 2003 roku. dziwna to kolejność dzienniczek piwny prowadze od momentu, gdy się zarejestrowałem. staram się go prowadzić systematycznie.-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
TrafiLem tutaj przez przypadek.Z neta korzystam w kawiarence oraz w szkole i tak się jakoś trafiło że strona browaru widniała jako strona startowa.Z ciekawości weszłem ,spodobalo mi się no i jestem.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
[QUOTE=granat862]weszłem [QUOTE]
FCJP - wszedłem!
Napisz, gdzie ta kawiarenka, może zgłosi się forumowicz, który z niej korzystał i zostawił stronkę na wierzchu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Napisz, gdzie ta kawiarenka, może zgłosi się forumowicz, który z niej korzystał i zostawił stronkę na wierzchu
Browar.biz jako strona startowa w szkołach - to się nazywa upowszechnianie kultury picia piwaMM961
4:-)
Comment
-
-
Przepraszam za literówki w poprzednim poście,nie zwróciłem na nie uwagi.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862TrafiLem tutaj przez przypadek.Z neta korzystam w kawiarence oraz w szkole i tak się jakoś trafiło że strona browaru widniała jako strona startowa.Z ciekawości weszłem ,spodobalo mi się no i jestem.
Comment
-
Comment